A párom elvált a feleségétől, aki szeretné beadatni a két lányuknak a HPV elleni oltást. A párom köteles kifizetni az oltások felét?
Azért nem kell lepontozni ám,mert nem támogatom ahirtelen reklámozott védőoltásokat!
Kicsit utána nézne a birka nép a dolgoknak nem tartanánk ott egészségügyileg ahol tartunk! Ne a reklámból és a híradóból értesűlj és ne azt vedd készpénznek! Pont eza cél! Manipulálni,manipulálni,manipulálni! Persze,meg beoltatni mindennel a gyerekeinket! Pontozzatok le,töröltessetek! Én nem oltatom be sem magam sem a gyerekemet! És nf azért mert nem szeretem! Pont ellenkezőleg!!!
"Azt nem tudjuk megakadályozni, hogy megkapják, de fizetni nem vagyunk hajlandóak érte."
Ez ám a királyi többes. Bekebelezte a pasit, most már az övé. Szőröstül, bőröstül. Vesszenek a többiek.
Én a helyedben inkább azon gondolkoznék, hogy a másik anya mennyivel felelősségteljesebb nálad. Ha van lányod, adasd be neki te is, és igenis az apa is támogassa ezt.
Én tavaly kaptam el a HPV-t, mert amikor gyerek voltam, még nem volt rá támogatás. Most pedig félek tőle, hogy akár méhnyakrákom is lehet. Ha meg lehet ettől kímélni a lányodat, akkor tedd meg. Nem fogod megbánni. 22L
szerintem teljesen felesleg oltás.
ismerősömnek volt HPV-je, egy haddnemondjam milyen léha életű lánytól kapta el.
a felelős fogamzásgátlás megtanítása ingyen van.
Szerintem nem köteles, elvileg azért fizet gyerektartást, hogy mindenfélét, pl. ezt is ki lehessen belőle gazdálkodni. Persze, ha nem csak a kötelező minimumot fizeti.
Ettől függetlenül én sajnálom, hogy nem adatjátok be a saját gyerekeiteknek, én be szerettem volna adatni magamnak, de persze akkoriban már eléggé nem voltam szűz és eléggé 90 ezerbe került, így kimaradt. Most már nem tudom, lenne-e értelme. De ha lesz lányom, megkapja. Pedig én se vagyok az az oltás fanatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!