Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mit kezdjek anyammmal?

Mit kezdjek anyammmal?

Figyelt kérdés

Allandoan csak odibal, meg fenyegetozik, meg karomkodik ram, meg minden, ami lehet ... egyszeruen utal?

Hogyha elmennek, akkor meg visszatart, nem enged sehova, meg még akkor még valamit kitalal, hogy ezt kell csinalni, meg azt. Már elegem van az egeszbol, kiskoromban allandoan csak utott, vert! Hat beadom dilikorhazba! De tenleg!

2009. nov. 28. 20:06
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
lépj le! anyám is fesztiválos volt,de elköltöztem amint 16 lettem...ő csak szarik mindenre és üvölt...apám meg piás de lváltak...szal lépj le
2009. nov. 29. 01:13
 12/13 anonim ***** válasza:
Szerintem azért elég keveset tudunk a dologról hogy az anyát egy elmebetegnek könyveljük.
2009. nov. 29. 10:49
 13/13 A kérdező kommentje:
16(/L) mar vok, es apam csak neha napjan rug be, de en akkor is siman kijovok vele, es koliban lakok, szoval mar azon is gondolkoztam, h nem jovok haza hetvegere, de meg nemtom, mer egyedul ott maradni nem valami jo!
2009. nov. 29. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!