Allandoan csak odibal, meg fenyegetozik, meg karomkodik ram, meg minden, ami lehet ... egyszeruen utal?
Hogyha elmennek, akkor meg visszatart, nem enged sehova, meg még akkor még valamit kitalal, hogy ezt kell csinalni, meg azt. Már elegem van az egeszbol, kiskoromban allandoan csak utott, vert! Hat beadom dilikorhazba! De tenleg!
Ez nem úgy megy, hogy aki nem tetszik nekünk, azt beadjuk "dilikórházba". Ha mindenképp elviselhetetlen a helyzet, annyit tudsz tenni magadért, hogy lelépsz és vissza se nézel.
2009. nov. 28. 20:18
2/13 anonim válasza:
Biztos van rá oka,hogy ilyen veled.. Ok nélkül senki nem bánik igy a gyerekével!
2009. nov. 28. 20:18
3/13 anonim válasza:
Ha elmultál 16 menj onnan ,rokonhoz ,baráthoz bárhová.
Én is menekültem 18 évsen és ma sem vergődtem még zöldágra anyámmal.Most 40 vagyok.!!!!!
2009. nov. 28. 20:27
4/13 anonim válasza:
A 20. 18-nak!!!
Inkább ne irtál volna semmit!!!!
Menj és cserélj a kérdezővel majd meglátjuk te meddig birod !!!!!!!!
2009. nov. 28. 20:29
5/13 anonim válasza:
20:29 tudom miről beszél a kérdező...,én is kaptam 10-13 éves koromban igaz nevelőapámtól..!Nem mondom,hogy mindig jogossan(rossz jegyért..) de volt mikor tényleg "rászolgáltam"!Majd utólag rájön Ő is... 28F
2009. nov. 28. 20:39
6/13 A kérdező kommentje:
jaj, es ma meg megfogta a hajam, es elkezdte cibalni, pedig csak meg 1 kicsit vissza aludtam! en ezer mondom, h dilikorhaz, pedig siman fel is jelenthetnem, de azt nem akarom, amugy meg apammal jol kijovok ... jo apam van! es kosz a segitseget.
2009. nov. 28. 21:03
7/13 anonim válasza:
20:18 eltévedtél!!! Vannak beteg szülők, vannak olyanok akik ok nélkül tesznek olyat, amit nem tenne egy egészséges ember.
Susan Forward Mérgező szülők, jó könyv, ez talán segít abban, hogy megértsd, hogy miért ilyen édesanyád.
2009. nov. 28. 21:04
8/13 igabcsy válasza:
Azt mondod, hogy apukáddal jól kijössz. Neki mi a véleménye anyád viselkedéséről?
Ha Ő otthon van, akkor is bánt az anyád?
2009. nov. 28. 21:24
9/13 anonim válasza:
21:04 jó szapuljatok csak...!Az én szüleim és nevelőapám se volt idegbajos,mégis mint irtam néha kaptam egy-két nyaklevest!Részeletek nem irt,hogy azért válaszoltam,hogy biztos oka van,hogy ilyen vele az Anyukája..!De most,hogy végre a kérdező is irt végre kicsit részletesebben,hogy mit csinált az anyja vele,ez már tényleg nem normális,hogy aludni akar és megcibálája...,erre én is azt mondom,hogy idegbajos!
2009. nov. 28. 21:43
10/13 anonim válasza:
Édesanyád valszeg önmagát utálja. Aki utálja önmagát senkit sem képes szeretni... Talán ha lenne vmi célja az életének, ha lenne vmi ami lekötné, elfoglalná, akkor veled is másképp viselkedne. Ha ebben tudsz neki segíteni, akkor előrébb lesztek.
Ha nem, akkor költözz el. A távolság is sok mindenre gyógyír.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!