Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Nagycsaládosok, ahol több...

Nagycsaládosok, ahol több generáció él együtt! Ti hogy reagáltok az öregek hülyeségeire?

Figyelt kérdés

pl nem huzzák le maguk után a kakit a wcből, a szemetes mellé dobálják a hulladékot, nem mosnak kezet, törölközővel törölik a feneküket wc papír helyett. stb stb vagy uraltatják magukat, piszkálódnak, kritizálják, gúnyolják a fiatalokat.

Ilyen helyzetekben hogy viselkedtek velük?

2014. jan. 2. 00:34
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
Én 5 évig éltem együtt a nagymamámmal.Előtte jó volt a viszonyunk,sokat voltam nála, nyarakat, szüneteket ott töltöttem,mindent meg tudtunk beszélni. Mikor oda költöztem az elején még jól mentek a dolgok, aztán kezdtünk szépen egymás agyára menni. Mamám azelőtt csinos nő volt, de papám halála után teljesen depresszióssá vált és senkinek sem hagyta, hogy segítsen. Nem engedte hogy kimossuk a ruháit, szakadt,foltos, piszkos ruhákat hordott, és sokadik felszólításra sem vette le, a fürdéssel is úgy volt, hogy amikor eszébe jutott, de legtöbbször nem. Régen használt illatszereket, aztán kitalálta, hogy neki mindegyik erős illatú és soha többet, akármilyen illatszert vittünk, mind felbontatlanul sorakoztak a polcon, vagy kidobta, elajándékozta őket. Ha vettünk neki új ruhát, cipőt, akkor sem volt hajlandó hordani, csak amikor már konkrétan leesett róla. A WC-t ő sem húzta le, nem használt WC sprayt, mosogatáshoz nem használt mosogatószert, csak csapvizet, azt is hidegen. Nem hagyta, hogy bevásároljunk neki,inkább azt mondta nem kell neki semmi, aztán amint tudott ment a boltba.Szokása volt kopogtatás nélkül benyitogatni és gyakran bejárkált ellenőrzni, hogy égetjük e a gázt,folyatjuk e a vizet stb. Az együttélésünk alatt a kapcsolatunk megromlott, sok volt a nézeteltérésünk, úgy láttam mindkettőnknek jobb, ha külön költözünk. Ennek már 6 éve és azóta jobban kijövünk, bár súrlódások még mindig vannak, mert a szokásain aligha változtatott. Én nem állítanám, hogy rosszindulatból tette amit tett annak idején,inkább csak a kora miatti leépülésből.
2015. jan. 12. 14:58
 12/12 anonim ***** válasza:
56%

Nem tudom mennyire mentális zavar, az én apám is azt csinálja, hogy nem húzza le a wc-t, de nem azért, mert elfelejti, hanem mert "nem pazarolja a vizet". Állandóan büdös mert nem hajlandó csak 2 naponta zuhanyozni, de egy hétig hordja ugyanazt a ruhát. Anyámnak kell kivenni a kezéből/onnan ahová lerakta, hogy felveszi és kidobni a szennyesbe. Mikor mondjuk, hogy fürödjön hőzöng hogy nem kell azt annyit. Mikor mondjuk, hogy ne vegye vissza a szennyes ruhát hőzöng hogy az tiszta. Mikor szólunk hogy mosson kezet vagy hőzöng vagy azért tessék lássék módján pancsol kicsit a csapnál szigorúan szappan nélkül. Mikor szólunk hogy húzza le a wc-t akkor hőzöng, hogy víz pazarlás. Mikor szólok, hogy lef0sta a kádkilépőt, akkor tagadja. Ugyanez a wcpapír tekercsre, vagy fürdőszoba kilincsre kent végtermékkel kapcsolatban is. Csinál valamit, aztán letagadja, majd előad 3 féle változatot, hogy mi volt hogy volt. Ezt régen is csinálta, a higiéniai dolgok új keletűek. Mikor szólunk, hogy esetleg ne igya magát olyan s*ggrészegre sem, hogy megállni se tud, akkor k*ss mama. -.-'

A kérdésre válaszolva rohadt nehezen tűröm, megkérem, leb*szom, elvonulok és számolom a napokat hogy elköltözhessek.

2016. jan. 12. 16:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!