Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Már nagyon elegem van! Ti mit...

Már nagyon elegem van! Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Férjemmel párkapcsolatilag már elmúlt minden. 3 hónapja el is költözött 1 hónapra majd visszajött, mert állítólag nem bírta a szüleivel, albérletre pedig nincs lehetőségünk. Majd kis idő után előállt, hogy felejtsük el a rossz dolgokat és csak a jóra emlékezve kezdjük újra. Ugyanez nálam kb. 2 éve bekövetkezett, sokat próbálkoztam, hogy jobb legyen minden, de csak 1-2 hétre sikerült jobbá tenni.

Akkor még szerettem, mint párt.

Most már csak mint két gyermekem apját.

És úgy érzem külön kéne mennünk, de nincs rá lehetőségünk és sajnálnám is bizonyos szempontból. Így viszont félek, hogy még emberileg is meg fog szűnni minden, ami gyerekeink miatt nagyon rossz lenne.

Nagyon rossz így és nem tudom mit kéne tennem. Nem Tőletek várnék rá fix választ, de már azt sem tudom mártír vagy önző legyek (persze nem szó szerint). Kettő között pedig tippem sincs milyen megoldás lehetne.

Csak azt érzem, hogy olyan jó volt az az egy hónap, ameddig csak hárman voltunk a gyerekekkel.

2014. jan. 1. 16:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Ezzel az a probléma, hogy beszorultunk egy 1 szobás házba, így még elvonulni sem tudunk.

Kompromisszumokkal szerintem lehet nem lennének problémák egyébként. Sosem volt rossz ember csak mint pár szűnt meg számomra.

2014. jan. 1. 17:02
 12/13 A kérdező kommentje:
Sajnos annyira rosszul állunk a hitelünk miatt, hogy most sem jövünk ki még havi szinten sem. Néztünk albérletet, de még a legolcsóbb sem fér sajnos bele.
2014. jan. 1. 17:04
 13/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm azért mindenkinek a válaszokat!
2014. jan. 1. 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!