Mit tegyek, ha rámjön az elegem van érzés?
Figyelt kérdés
Mostanában semmi sem jön össze, illetve minden ami nem jó egyszerre jön össze. Próbálok pozitívan hozzáállni, de nagy bennem a feszültség. Ilyenkor viccelődni szoktam többet, mint általában (amúgy azt mondják rám, hogy pozitív személyiség vagyok). De mostmár úgy érzem felrobbanok, és nem tudok segíteni sem magamon mert a körülmények nem olyanok (cseberből vederbe helyezet lenne, ha változtatni próbálnék). Magánéleti, munkahelyi gondjaim vannak, és mintha a környezetem is inkább csak még többet várna el tőlem, de nem értenek meg így inkább nem is beszélek a gondjaimról, magamban tartom őket. Meg hát aligha tudja őket más megoldani. Nehéz, sehogy sem jutok egyről a kettőre.2013. nov. 17. 12:40
1/5 anonim válasza:
Barátnőddel kellene sokat beszélgetni. Vagy ismerkedni. Találni egy bizalmast. Ha pedig úgy érzed, hogy nagyon elhatalmasodott rajtad a dolog akkor szakértővel megvitatni a gondjaid és rávilágít arra, hogy mivel kezd és melyik probléma mivel oldható meg.
2/5 anonim válasza:
Járj egyet az erdőben. Főleg ilyen szép napos időben. Nekem mindig használ!
3/5 anonim válasza:
2 Jaj, ne már...ettől nem fog megoldódni semmi:D
Kérdező, velem is ez van. Nézz magadba, csak így fog megoldódni. Nekem már nem is tudom, mióta, nagyon sok éve tart ez az időszakom, hogy egyszerűen silány, üres életem van.
4/5 anonim válasza:
Aki belekerült valahogy egy adott élethelyzetbe,az onnan ki is tud mászni valahogy.A valahogy történetesen a te saját döntéseid sorozata.Nyilván nem kétperces folyamatról beszélünk,talán megterhelő anyagilag,lelkileg,sok energiát felemészt,de akkor is van kiút.Meg kell szenvedni érte,de ki lehet törni.Akarni kell,pláne,mikor már úgy érzed,nem bírod.Akkor kell a legerősebbnek lenni.
5/5 anonim válasza:
A séta az erdőben nagyon is jó ötlet. Először is fontos, hogy a közérzeted javuljon, ebben segít a séta, a zene, a számodra kellemes testmozgás például (endorfint termel tőle a tested, rengeteget segít!). Ha a lehangoltságod javul, egyre közelebb kerülsz ahhoz a mentális állapothoz, amiben jobb döntéseket fogsz hozni az életeddel kapcsolatban. Egyszer csak beugrik egy ötlet, hirtelen másképp látsz rá a problémákra. Az is segít ha tudsz beszélgetni a gondokról valakivel a környezetedben. El kell döntened, hogy melyek azok a problémák amiken tudsz változtatni, és mi az amit muszáj lesz elfogadnod. Fel a fejjel, és ne hallgass azokra akik azt állítják: az élet ilyen, én is pocsékul érzem magam állandóan. Ez nem igaz, szerény körülmények közt is lehetsz tökéletesen boldog, mert ez főleg a belső állapotodtól függ. Ne rágódj a múlton és jövőn, koncentrálj a jelenre, arra amit éppen teszel, és a helyzet javulni fog. Tudom ésszerűtlenül hangzik, de működik. Olvad el ha tudod: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!