Fontos-e jövendőbelid magassága?
Egyáltalán nem röhejes!
Inkább szomorú, hogy vannak emberek, akik ilyen korlátoltan gondolkoznak és a külsőségek alapján ítélnek.
Azért már nem szerethetek valakit, mert nem a "társadalmi normák" által alkotott kép szerint nézünk ki??
Elsősorban nem azért szeretek meg valakit( és pláne nem azért maradok mellette), mert hű de jól néz ki, hanem a belső értékei szerint.
Ne foglalkozz a buta emberekkel, tedd ami neked jó, ami boldoggá tesz!!
Egyébként párom kb. 5 centivel kisebb nálam és mi is már az esküvőről beszélünk :)
Szia!
Ne szomorodj el, semmi okod rá! A gonosz megjegyzéseket meg engedd el a füled mellett. Én 170 cm magas vagyok, a párom kb 168 cm. Sokszor járok magassarkú cipőben, mert őt sem, és engem sem zavar, hogy magasabb vagyok tőle. Minden nagyon jó a kapcsolatunkban, ez az apó méretbeli különbség nem hiszem hogy gondot kellene hogy okozzon. Amikor bemutattam a páromat apumnak, akkor apu megjegyezte nekem, hogy "nem baj kicsim,, majd felnő hozzád..." Én mondtam, hogy nem fog...Szóval nálunk ennyivel lezárult ez a téma. Kivánok nektek sok boldogságot, és jó esküvőszervezést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!