Fontos-e jövendőbelid magassága?
Gondolom, nem vagy alacsony, kérdező, szóval téged ne érdekeljen.
Én alacsony vagyok (151cm), már nem növök, úgyhogy ha nálam alacsonyabb egy pasi, az törpe növésű, és eleve feltűnő jelenség. Egy picit zavarna, de csak azért, mert egy nálam alacsonyabb pasi eleve nem mondható átlagnak, és én is furán érezném magam.
Én 162 vagyok, tehát nem kifejezetten alacsony, de azért elég pici. A párom kb. 166 lehet. Nem igazán zavar. Azért mert szeretem, a többiek meg nem érdekelnek. A szüleim is hasonló méretekkel rendelkeztek.
A 190+ cm-s barátaimmal sokkal furcsábban éreztem magam.
Szia!
Nekem az ex párom kb épp akkora volt, mint én. Magassarkúban már látszott, hogy jóval magasabb vagyok nála.
És hosszabbak a lábaim,mint az övéi, szóval, még ha lapos cipőben voltam, a derekam pl fentebb volt az övénél.
Engem is volt, hogy cikiztek, anyukám, ismerősök. Leszartam, nem emiatt szakítottunk.
De bevallom, a szívem mélyén jobban szerettem volna, ha magasabb nálam. És most picit jó érzéssel tölt el, hogy újra szabad vagyok és majd találhatok mást, aki majd külsőre is teljesen olyan lesz, mint amilyet szeretnék. Fontos, hogy egy férfi magasa, izmos legyen,biztonságot sugárzó oda lehessen bújni hozzá, de ő bújjon hozzám.
Mindazonáltal, ha más problémák nem lettek volna, csak emiatt,hogy alacsony,nem szakítottam volna a párommal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!