A ti családotokban hány munkanélküli van?
Mi négyen vagyunk, egy szülő és három gyerek. Sajnos jelenleg csak anyánknak van munkája, mi hiába végeztünk el egy-egy szakmát, éppen csak alkalmi munkákat találunk, így azt lassan már arra sincs pénz, hogy együnk, nemhogy megpróbálkozhassunk külfölddel :/
Ez egyébként a keleti régió. Nálatok mi a helyzet, hogy viselitek?
Barátommal Bp-n élünk. Én múlt héten mondtam fel, mert vizsgaidőszak mellett nem fogom bírni a heti 40 órát, plusz a fizetés is könyörgéses alapon jött. Viszont júniustól kaptam fix munkát szeptemberig.
Barátomnak van munkája.
Mindkettőnk szülei csongrád megyeiek. Édesapám dolgozik, anyunak meg van egy kisebb vállalkozása, de amellett keres munkát. Viszont egy kisvárosban közel 50 évesen nem dobálóznak az álláslehetőségekkel, hiába van 30 év munkaviszony a háta mögött. Öcsém még gimnazista.
Nagybátyám mezőgazdaságban dolgozik, ott a gyerekei sokat segítettek, a legkisebb suli mellett még mindig, a másik kettő már elköltözött, úgy tusom egyikük jelenleg munkanélküli.
Barátom anyukája dolgozik, ott apukának van vállalkozása. Tesói és unokatesói tanulnak, akik egyetemisták azok sem dolgoznak, elég jó módú családokról van szó.
20L
Borsod megyébe, egy faluba élek.
4-en vagyunk a családba, anyós, após, én meg a párom.
Egyedül a páromnak van munkája.
Anyósnak sok betegsége van, após bár bányászként dolgozott, jelenleg nem tud sehol elhelyezkedni.
Én meg 4 éve próbálok elhelyezkedni, de csak alkalmi munkáim vannak, pedig nem a faluba keresek munkát, az önéletrajzba nem tüntetem fel a lakcímemet.
Sajnos helybe nagyon sok családot tudok mutatni, ahol egy vagy annál is több családtag munkanélküli.
Vannak ismerőseim Bács megyébe, Budapesten valamint szerte az országba. Ott tudtommal nincs munkanélküli.
Pech.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!