Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A ti családotokban hány...

A ti családotokban hány munkanélküli van?

Figyelt kérdés

Mi négyen vagyunk, egy szülő és három gyerek. Sajnos jelenleg csak anyánknak van munkája, mi hiába végeztünk el egy-egy szakmát, éppen csak alkalmi munkákat találunk, így azt lassan már arra sincs pénz, hogy együnk, nemhogy megpróbálkozhassunk külfölddel :/

Ez egyébként a keleti régió. Nálatok mi a helyzet, hogy viselitek?

2013. dec. 31. 09:40
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
52%
6-an vagyunk a családban, hugom még tanul, mindenki más dolgozik. Keleti régió.
2013. dec. 31. 14:00
 22/32 anonim ***** válasza:
52%
Nincs egy se. Bár már csak hárman lakunk itthon, én és a szüleim, testvéreim rég elköltöztek, dolgoznak, saját családjuk van. Én mondjuk még főiskolára járok, nem dolgozok, nem is várják el, ezért nem tekintek magamra munkanélküliként. Egyelőre az a munkám, hogy jól tanuljak, hogy később jó munkám lehessen. Mi is keleten lakunk, de a szüleim minketten nagyon jók a szakmájukban (ügyvéd és orvos), jól is keresnek. A testvéreim is sikeresek, az egyik gyógyszerész a másik pedig egy multinál felsővezető. Mindenki diplomás, én is annak készülök. A szüleimnek 2 is van, testvéreimnek csak 1-1, és én sem tervezek másik diplomát szerezni. Ha a bővebb családot nézem, ott sincs munkanélküli. Unokatesóknak, nagynéniknek, nagybácsiknak, mindenkinek van munkája. Sógoromnak és sógornőmnek is.
2013. dec. 31. 15:01
 23/32 anonim ***** válasza:
43%
Nekem nincs, de anyuci&apuci eltart.
2013. dec. 31. 15:06
 24/32 anonim ***** válasza:
52%
Egy sem. Hárman vagyunk, apa, anya, én, mindhárman dolgozunk. Baráti köröm 12 főből áll, 1 kivétellel mindenkinek van állása.
2013. dec. 31. 16:29
 25/32 anonim ***** válasza:
52%
Nekem elváltak a szüleim, összesen 6-an vagyunk gyerekek. A szüleink és a mostoha szüleink dolgoznak, a testvéreim közül a legkisebb még tanul (és mellette diákmunkázik), az egyik nem is akar dolgozni. A többi 4 "gyerek" dolgozik.
2013. dec. 31. 16:30
 26/32 anonim ***** válasza:
52%
Az én családomban (szűkebb és tágabb egyaránt) nincs munkanélküli. 22L
2014. ápr. 28. 16:04
 27/32 anonim ***** válasza:
18%
Küldjek pénzt, vagy magad is képes vagy a saját lábodra állni és mannavárás helyett cselekedni?
2014. ápr. 28. 17:01
 28/32 anonim ***** válasza:

Barátommal Bp-n élünk. Én múlt héten mondtam fel, mert vizsgaidőszak mellett nem fogom bírni a heti 40 órát, plusz a fizetés is könyörgéses alapon jött. Viszont júniustól kaptam fix munkát szeptemberig.

Barátomnak van munkája.

Mindkettőnk szülei csongrád megyeiek. Édesapám dolgozik, anyunak meg van egy kisebb vállalkozása, de amellett keres munkát. Viszont egy kisvárosban közel 50 évesen nem dobálóznak az álláslehetőségekkel, hiába van 30 év munkaviszony a háta mögött. Öcsém még gimnazista.

Nagybátyám mezőgazdaságban dolgozik, ott a gyerekei sokat segítettek, a legkisebb suli mellett még mindig, a másik kettő már elköltözött, úgy tusom egyikük jelenleg munkanélküli.

Barátom anyukája dolgozik, ott apukának van vállalkozása. Tesói és unokatesói tanulnak, akik egyetemisták azok sem dolgoznak, elég jó módú családokról van szó.

20L

2014. ápr. 28. 19:42
 29/32 anonim ***** válasza:
62%
Múltkor láttam egy munkaügyi kirendeltséget kocsiból, kb. 50 méter sor állt. Niiincs kérem munkanélküliség, áááá
2014. ápr. 28. 20:13
 30/32 anonim ***** válasza:

Borsod megyébe, egy faluba élek.

4-en vagyunk a családba, anyós, após, én meg a párom.

Egyedül a páromnak van munkája.

Anyósnak sok betegsége van, após bár bányászként dolgozott, jelenleg nem tud sehol elhelyezkedni.

Én meg 4 éve próbálok elhelyezkedni, de csak alkalmi munkáim vannak, pedig nem a faluba keresek munkát, az önéletrajzba nem tüntetem fel a lakcímemet.

Sajnos helybe nagyon sok családot tudok mutatni, ahol egy vagy annál is több családtag munkanélküli.

Vannak ismerőseim Bács megyébe, Budapesten valamint szerte az országba. Ott tudtommal nincs munkanélküli.

Pech.

2014. ápr. 28. 22:34
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!