Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Egyedül álló anyukák, nektek...

Egyedül álló anyukák, nektek hogy sikerül helyt állni és erősnek lenni? Hogyan kezdtek új életet úgy, hogy a gyereket ne viselje meg, ha sűrűn lakik más helyen? Félek, hogy lelkileg sérül a sok környezet változástól.

Figyelt kérdés

2 éves lesz és válunk a férjemmel, költöztem már haza a szüleimhez és majd vissza a férjemhez, hogy minden jó lesz, de sajnos így 2-3 hónap után sem javult semmi, sok a vita és a feszültség. Munkát kell vállalnom, mert válni szeretnék, de ehhez el kell költöznöm a kicsikémmel, mert a környéken, ahol élünk nincs munkalehetőség.Ez már egy harmadik lakhely lenne a számára ilyen rövid idő alatt, és még 1 minimum lenne, mert ha sikerül túljutni a váláson albérletből saját lakásba szeretnék költözni....

Bölcsödébe kényszerülök adni a drágámat és persze minden idegen lesz, új lakhely, új környezet és még bölcsi is.

Közben pedig rohannak majd a napok és a válás is nagyon nehéz lesz, mert a férjem nem enged és megnehezít mindent, nincs tekintettel a gyerekünkre.

Most össze vagyok roskadva. (Egyet pedig biztosan tudok, elválok tőle, megcsalt és lehet még tart is hiába tagadja. 99%-os bizonyosságot nyeret minden, csapdákba csaltam és elárulta saját magát.)

Hogy legyek erős, amikor olyan nehéz boldogulni, félek nem kapok munkát és félek, hogy ártok a lányomnak, pedig nem szeretnék, a legjobbat szeretném számára.Imádom, ő az életem.

Hogy van ebből kiút és hogy lesz jó és honnan tudom, hogy jól cselekszem-e?

2009. nov. 28. 10:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
13.38-as vagyok, sajnálom, hogy ez történt veled! Azt hiszem én is jó úton haladok efelé. Még egy baba kell, aztán kampec nekem. Már így se járok sehova. Mondjuk engem eltart és meg is ad mindent. Persze cserébe éljek csak érte. Te miből élsz?? Egyébként talpraesett nőnek tűnsz, szerintem megtalálod még a helyed, esetleg egy új férfit. Tudod, mindenkinek jár még egy lehetőség! (és még sok)
2009. nov. 28. 21:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!