Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Tanácstalan vagyok. Mit tegyek?

Figyelt kérdés

idén valahogy nem úgy alakultak a szilveszteri dolgaim mint máskor (régebben mindig összeültünk pár lány,és jól elvoltunk)

de idén ez így nem jött össze...legjobb barátnőm(akivel az elmúlt pár napban békültünk ki egy cirka 1 hónapos mosolyszünet után) szintén nem tudja hogy s mint legyen szilveszterkor...én hívnám magamhoz(annak ellenére hogy félek hogy milyen lenne újra együtt tölteni ennyi időt a dolgaink miatt),de sajnos anyum nem dijjazza az ötletet,mert nem szívleli barátnőmet egy ideje

ti mit tennétek a helyembe? :/

ha nem hívom barátnőmet anyummal sziveszterezek(barátnőm pedig szüleivel),ha hívom akkor pedig anyum nem nézi majd jó szemmel

tanács? :/ ötlet?

2013. dec. 28. 18:48
 1/2 anonim ***** válasza:
Menjetek el valahova. Egy estét kibírtok akárhogy is, ha összevesztek akkor szépen mindenki hazabattyog
2013. dec. 28. 19:03
 2/2 anonim ***** válasza:
És ha te mész át hozzájuk? Vagy leülthetnél mondjuk édesanyádsdal KOMMUNIKÁLNI, hogy ez a te problémád volt meg a barátnődé, mindketten túl vagytok rajta és megbeszéltétek, megérted, hogy neki is van véleménye a dologról, de ne ő ítélkezzen amiat, ami ilyen szinten nem érinti őt.
2013. dec. 28. 20:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!