Ha kérdeztek valamit a szüleitektől (ált. Kérdések) akkor tudják rá a választ?
Figyelt kérdés
Én pl. azt szeretem apában,hogy rengeteg mindent tőle tudok,okos és jól informált:) Anya meg az ellenkezője.Bármit kérdezek,akár olyat amit egy felnőttnek azért illene tudnia ( pl. mi az a hozam?) akkor arra a válasza: nemtudom2009. nov. 27. 17:15
1/4 anonim válasza:
Általában mindenre tudják a választ. Ha esetleg mégsem, vagy nem pontosan, akkor előszedik a könyvespolcról a megfelelő könyvet, lexikont vagy megkeresik a neten.
2/4 anonim válasza:
apukád okos, művelt, anyukád buta.xd
3/4 anonim válasza:
Vagy az anyukád egyszerűen nem akar időt szánni rá, hogy elmagyarázzon bizonyos fogalmakat neked. Könnyebb azt mondani, hogy nem tudom (de ez sokszor azt jelenti, hogy "ne nyaggass hülyeségekkel"). Mi a férjemmel azt szoktuk csinálni ha a fiam kérdez valamit, hogy leülünk és megbeszéljük vele. Ha éppen nem tudjuk a választ (mert mi sem tudhatunk mindent), akkor együtt utánanézünk. Mondjuk mivel mindketten közgazdászok vagyunk (én még jogász is mellette, a férjem pedig informatikus), így a hozam kérdése pont nem okozott volna gondot. :-)
4/4 anonim válasza:
16 éves a lányom,szóval vannak kérdések bőven.mindenre válaszolunk,ha én nem tudok,rögtön kérdem a páromtól,végső esetben megnézzük a neten.a szülőknek örülniük kéne,hogy a gyerekük érdeklődő és,hogy nem másoktól kér segítséget,hanem tőlük.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!