Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan van...

Szerintetek jogosan van kibukva a férj, ha a feleség 40 ezret költött kozmetikumokra, miközben munkanélküli?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 22:36
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:

Szerintem ha a nő nem dolgozik, nem ad a közös költségekbe, akkor húzza meg magát, és ne szórja a pénzt ilyen hülyeségekre...

Én nem költök kencékre egy fillért se. Tök felesleges. Van szempillaspirálom, pár darab szemhéjpúderem, szemceruzám. Ezeket szoktam pótolni ha kifogynak, elfogynak és kész. Másra nem költök mert pénzkidobásnak tartom, pedig a férjemmel mindketten dolgozunk.

40 ezerből csomó jó könyvet tudnék venni, mert a férjemmel mindketten imádunk olvasni, és gyűjtjük őket. De nem egyszerre veszek ennyit... havonta 5000ft megy el könyvekre és kész.

De nem fogom főleg a férjem pénzét elverni kencékre. Bár az is egy jó nagy papucs aki ezt hagyja a feleségének.

Lényegtelen ha a pasi jól keres. Bármikor történhet valami baj ami miatt nagyon kéne az a pénz amit elszórt....de nincs félretéve, mert asszonyka krémecskéket vesz..durva.

2014. jan. 31. 16:35
 22/23 swad ***** válasza:
Tegyük fel, hogy BMW-t,vagy Mergát vettél korábban "menőzni" ... Aztán rájössz,hogy "hú b+, sokba kerül a fentartása!" mit fogsz csinálni? Tanácsot kérsz a gyakori?-ekponthun hogy mit csinálj? :D Nyilván a nődnek is van egyfajta szintvonala, amit hozni akar akkor is, ha épp munkanélküli. Nyugodjál le a picsba, ez azért van, mert te ilyen nőt választottál! :D szóval nem tudom mit idegeskedsz egy korábban általad meghozott döntés miatt? XD
2015. szept. 2. 14:55
 23/23 istván748 válasza:
Viszont ha elképesztően jól főz, nagyon hàzias, pedàns és eszméletlenül jó az àgyban akkor miért ne?
2016. jan. 9. 09:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!