Szerintetek jogosan van kibukva a férj, ha a feleség 40 ezret költött kozmetikumokra, miközben munkanélküli?
Szerintem alapból nem egészséges a férj keres, nő otthon van családmodell.
De ha a gyerekekkel van otthon, akkor neki gyakorlatilag ez a munkája, és ha nem jelent problémát a férjnek az a minusz 40 ezer, akkor miért ne költsön annyit magára?
Ha pedig csak simán nem dolgozik, mert kényelmes otthon lenni.. Legalább van egy felesége, aki jól néz ki.
1. dolgozom
2. nem költök ennyit kozmetikumra
ennek ellenére nekem nincs gondom azzal, ha ő ezt tette. Enni ehet annyit, mint korábban, vagy azt is tiltani akarod?
Szerintem nincs igaza a férjnek, kivéve ha a nő eddig nem költött ilyesmire. Ha viszont eddig is tette, akkor miért ne tehetné azalatt a pár hónap alatt, amíg véletlenül nincs munkája? A házasság arról szól, hogy közös a kassza. Nyilván ha a férj lesz munkanélküli, akkor ő is nyugodtan vehet majd magának új arctonikot, ha elfogyott a régi.
40 ezer forint ráadásul nem is olyan sok. Ha jó minőségű termékeket vesz a feleség, különösen ha már nem nagyon fiatal, akkor simán kerülhet mondjuk egy arckrém 15-20 ezer forintba. Néhányszor volt lehetőségem kipróbálni egy ilyet, és az a helyzet, hogy magasan veri az én 1500 Ft-os krémemet. Ha tehetném, én is olyat vennék, az tuti. És ha amúgy megengedhetnénk magunknak, nem venném meg az olcsó gagyit.
Persze hogy jogos :)
Ha lenne munkája akkor nem lenne jogos.
Azt a pénzt el lehet tenni takarékszámlára is. Tökmindegy, h az egyik fél jobban keres-e vagy sem; bármikor rosszra fordulhat a sora, jobb a pénzt eltenni, mint elverni.
Egyébként komoly pénzek kiadása nélkül is rendben tarthatod a hajad és a bőröd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!