Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek jogosan van...

Szerintetek jogosan van kibukva a férj, ha a feleség 40 ezret költött kozmetikumokra, miközben munkanélküli?

Figyelt kérdés
2013. dec. 27. 22:36
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem alapból nem egészséges a férj keres, nő otthon van családmodell.

De ha a gyerekekkel van otthon, akkor neki gyakorlatilag ez a munkája, és ha nem jelent problémát a férjnek az a minusz 40 ezer, akkor miért ne költsön annyit magára?

Ha pedig csak simán nem dolgozik, mert kényelmes otthon lenni.. Legalább van egy felesége, aki jól néz ki.

2013. dec. 27. 22:56
 12/23 anonim ***** válasza:
39%
Nagyon is jogos.......
2013. dec. 27. 23:00
 13/23 anonim ***** válasza:
47%
Ha eleve úgy van leosztva a dolog, hogy a férfi a pénzkereső, a nő háztartásbeli, akkor ez sztem nem akkora bűn, hiszen ha rendesen ellátja a háztartást, akkor neki is van joga magára költeni. Persze az sem mindegy, milyen jól élnek és mit vásárolt 40 ezer forintért (úgy értem, mennyire nélkülözhető dolgokat... pl. a tusfürdő hasznosabb, mint a 23. szemfesték), és mindezt milyen idő alatt. Ha viszont elméletileg mind a ketten keresnek pénzt, legalábbis így állapodtak meg, akkor elég szemét húzásnak tartom, hogy a másik pénzéből költ ennyit.
2013. dec. 27. 23:35
 14/23 anonim ***** válasza:
39%

1. dolgozom

2. nem költök ennyit kozmetikumra

ennek ellenére nekem nincs gondom azzal, ha ő ezt tette. Enni ehet annyit, mint korábban, vagy azt is tiltani akarod?

2013. dec. 28. 08:11
 15/23 anonim ***** válasza:
52%

Szerintem nincs igaza a férjnek, kivéve ha a nő eddig nem költött ilyesmire. Ha viszont eddig is tette, akkor miért ne tehetné azalatt a pár hónap alatt, amíg véletlenül nincs munkája? A házasság arról szól, hogy közös a kassza. Nyilván ha a férj lesz munkanélküli, akkor ő is nyugodtan vehet majd magának új arctonikot, ha elfogyott a régi.

40 ezer forint ráadásul nem is olyan sok. Ha jó minőségű termékeket vesz a feleség, különösen ha már nem nagyon fiatal, akkor simán kerülhet mondjuk egy arckrém 15-20 ezer forintba. Néhányszor volt lehetőségem kipróbálni egy ilyet, és az a helyzet, hogy magasan veri az én 1500 Ft-os krémemet. Ha tehetném, én is olyat vennék, az tuti. És ha amúgy megengedhetnénk magunknak, nem venném meg az olcsó gagyit.

2013. dec. 28. 08:45
 16/23 anonim ***** válasza:

Persze hogy jogos :)

Ha lenne munkája akkor nem lenne jogos.

2013. dec. 28. 08:59
 17/23 anonim ***** válasza:
33%
Szerintem jól teszi.Sőt,ha teheti,költsön még többet. Ha eleve ennyit tud költeni,nyilván nem segélyből élnek. Én negyed ennyit se tudok költeni,mégse vagyok irigy. Nem egyformák a lehetőségeink,de ha lehetne,nyilván én is megtenném.
2013. dec. 31. 08:02
 18/23 anonim ***** válasza:

Azt a pénzt el lehet tenni takarékszámlára is. Tökmindegy, h az egyik fél jobban keres-e vagy sem; bármikor rosszra fordulhat a sora, jobb a pénzt eltenni, mint elverni.

Egyébként komoly pénzek kiadása nélkül is rendben tarthatod a hajad és a bőröd.

2013. dec. 31. 17:12
 19/23 anonim ***** válasza:
Mi az, hogy jogosan?? Akár válóok is lehet belőle!
2014. jan. 1. 11:09
 20/23 Amanda111 válasza:
Te mennyivel járulsz hozzá a háztartáshoz?
2014. jan. 3. 13:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!