Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol végeznek betesejt beülteté...

Hol végeznek betesejt beültetést, és mennyiért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért tettem fel a kérdés, mivel kedvesemnek már nincs (ö 51 éves)menstruácioja, de viszont szerettne nekem nekem szülni. Az interneten már keresgéltem de semmi érdemleest nem találtam. Ha van link, vagy tudtok olyan helyet akik ezzel foglalkoznak kérlek irjátok le.Köszönöm a segitségeteket!
2009. nov. 26. 22:34
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
51%

Kedves 22:58-as!

Mióta vállalnak szórakozásból babát emberek?

Nem kellene gúnyolódni más emberek problémáján.

Gondolj bele, kilépsz egy rossz házasságból és egyszer csak, mikor már nem is várnád, rád talál a nagy szerelem. Természetes, hogy meg szeretnétek egymást ajándékozni a lehető legszebb ajándékkal, egy közös gyermekkel.

És ez nem önzőség, ha morbidak akarunk lenni, a mama meghal mondjuk 25-30 év múlva, a papa még akkor is jó eséllyel életben van, hisz fiatalabb.

De ha nem is, egy ilyen korú felnőtt már megáll a saját lábán és fel tudja dolgozni, hisz ebbe nőtt bele, tudta, hogy szülei nem lesznek vele nyugdíjas koráig.

És amúgy is, szüleinket magunk választjuk, de ez a téma már nem ide tartozik.

Elnézést a kérdezőtől, nem tudok érdemben hozzászólni a témához, de haragszom, mikor ilyen hozzászólásokat látok, mikor a körülmények ismerete nélkül ítélkeznek emberek.

2009. nov. 26. 23:19
 12/19 A kérdező kommentje:
Lehet... azért azzal tisztábba vayok, hogy az ideális tartomány szülésre 25-35 között van...
2009. nov. 26. 23:24
 13/19 A kérdező kommentje:

Köszi 23.19-es, hogy ismeretlenül is megvédtél!

Én 29vagyok, de ne támadjon me senki sem azért, hogy mit akkarok egy anyám koru nötöl, csak ha tudtok a kérdéemre adjatok választ! Köszönöm!

2009. nov. 26. 23:28
 14/19 anonim ***** válasza:
51%
Vegyetek egy kutyát.
2009. nov. 27. 06:32
 15/19 A kérdező kommentje:
Kösz...
2009. nov. 27. 09:08
 16/19 anonim ***** válasza:
96%
Magyarországon nem fogjátok tudni megcsináltatni. Nem fogtok találni donort. Petesejtet adományozni nem veszélytelen dolog, komoly következményei lehetnek az adományozóra nézve. Így sajnos Mo.-n nem szoktak donornak jelentkezni, mivel pénzt nem kaphatnak érte és nem veszélytelen a dolog. Ha családotokban nem segít nektek senki, akkor nem tudtok mit tenni. Fizetni érte ugyanis illegális itthon. Csak külföldön csinálnák meg, de az nagyon sok millió Ft lenne.
2009. nov. 27. 09:31
 17/19 anonim ***** válasza:
96%

Az lemaradt, hogy a meddőségi intézményekben van rá lehetőség, például a Kaáli Intézetben. Tőlük érdeklődhetsz bővebben.

[link]

2009. nov. 27. 09:40
 18/19 A kérdező kommentje:
09 40-nek nayon köszönöm!
2009. nov. 27. 10:34
 19/19 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

Voltunk azóta, nögyogyásznál, kedvesem kaptt hormonkezelést, de sajnos semmi eredménye nem volt. Még lenne a beültetés, de az 600 ezer lenne, egy probálkozás. (és lenne donorunk is) Sajnos be kell látnom nem megy adolog, söt naiv is voltam.

2010. okt. 7. 11:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!