Hol végeznek betesejt beültetést, és mennyiért?
Kedves 22:58-as!
Mióta vállalnak szórakozásból babát emberek?
Nem kellene gúnyolódni más emberek problémáján.
Gondolj bele, kilépsz egy rossz házasságból és egyszer csak, mikor már nem is várnád, rád talál a nagy szerelem. Természetes, hogy meg szeretnétek egymást ajándékozni a lehető legszebb ajándékkal, egy közös gyermekkel.
És ez nem önzőség, ha morbidak akarunk lenni, a mama meghal mondjuk 25-30 év múlva, a papa még akkor is jó eséllyel életben van, hisz fiatalabb.
De ha nem is, egy ilyen korú felnőtt már megáll a saját lábán és fel tudja dolgozni, hisz ebbe nőtt bele, tudta, hogy szülei nem lesznek vele nyugdíjas koráig.
És amúgy is, szüleinket magunk választjuk, de ez a téma már nem ide tartozik.
Elnézést a kérdezőtől, nem tudok érdemben hozzászólni a témához, de haragszom, mikor ilyen hozzászólásokat látok, mikor a körülmények ismerete nélkül ítélkeznek emberek.
Köszi 23.19-es, hogy ismeretlenül is megvédtél!
Én 29vagyok, de ne támadjon me senki sem azért, hogy mit akkarok egy anyám koru nötöl, csak ha tudtok a kérdéemre adjatok választ! Köszönöm!
Az lemaradt, hogy a meddőségi intézményekben van rá lehetőség, például a Kaáli Intézetben. Tőlük érdeklődhetsz bővebben.
Sziasztok!
Voltunk azóta, nögyogyásznál, kedvesem kaptt hormonkezelést, de sajnos semmi eredménye nem volt. Még lenne a beültetés, de az 600 ezer lenne, egy probálkozás. (és lenne donorunk is) Sajnos be kell látnom nem megy adolog, söt naiv is voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!