Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hol végeznek betesejt beülteté...

Hol végeznek betesejt beültetést, és mennyiért?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Azért tettem fel a kérdés, mivel kedvesemnek már nincs (ö 51 éves)menstruácioja, de viszont szerettne nekem nekem szülni. Az interneten már keresgéltem de semmi érdemleest nem találtam. Ha van link, vagy tudtok olyan helyet akik ezzel foglalkoznak kérlek irjátok le.Köszönöm a segitségeteket!
2009. nov. 26. 22:34
1 2
 1/19 A kérdező kommentje:
-nekem
2009. nov. 26. 22:36
 2/19 anonim ***** válasza:
100%

Kamu, ugye?

Egyébként Magyarországon 51 évesnek nem végeznek mesterséges megtermékenyítést. Európában sem hiszem, de az USa-ban, Dél-Afrikában megcsinálják. Magánklinikán, sokmillióért.

2009. nov. 26. 22:45
 3/19 A kérdező kommentje:
Nem kamu tényleg, komolyan kérdeztem!
2009. nov. 26. 22:49
 4/19 A kérdező kommentje:
De azért köszönöm a válaszodat, amugy én jóval fiatalabb vagyok mint a hölgy... eredetileg nem uyterveztük, de kezdjük megszeretni egymást nagyon. Na de nekem mé nincs gyerekem
2009. nov. 26. 22:51
 5/19 anonim ***** válasza:
84%
Ennyi idősen már sehol. Gondolj bele, minimum 52-53 éves lenne, amikor szül, 70 éves, amikor érettségizik a gyerek. Nemcsak megszülni kell, de felnevelni is.
2009. nov. 26. 22:51
 6/19 A kérdező kommentje:
g
2009. nov. 26. 22:54
 7/19 anonim ***** válasza:
24%
Ti komolyan ennyire önzők és felelőtlenek lennétek,hogy nagymama korban vállalnátok gyereket?Arra a szegény babára is gondolni kellene.Hihetetlen milyen emberek vannak.Miért nem kerestek más szórakozást magatoknak?Remélem sehogy sem fog sikerülni ez a buta terv.
2009. nov. 26. 22:58
 8/19 A kérdező kommentje:
Ez igaz, de talán még feltudnánk közösen nevelni. Tényleg akkár hihetlen, de nem kamu kérdés, hanem valoságos probléma... nem is akkarlak titeket ezzel fárasztani, hiszen nem lelkisegély oldal ez... azért még várom a válaszokat, illetve akik válaszoltak már annak meg köszönöm szépen!
2009. nov. 26. 23:03
 9/19 A kérdező kommentje:
Kedves 22. 58-as ez nem önzöség kérdése...
2009. nov. 26. 23:06
 10/19 anonim ***** válasza:
75%

Azt gondolom, Kérdező, hogy borzasztó naiv vagy. Hogy gondoltad mégis, hogy egy anyád korabeli nőnek még lehet gyereke?

Ilyen idős nőkkel egyetlen meddőségi centrum sem áll szóba, arról nem is szólva, hogy a mesterséges megtermékenyítéssel együtt is minimális a teherbe esés esélye.

Arról már nem is szólva, hogy lehet, te ifjúi hévedben borzasztó elszánt vagy, de sajnos a biológia törvényeit nem lehet felülírni. Szép is lenne, ha szerencsétlen gyereket a nagymamakorú anyukája nevelné...

Meglátásom szerint negyven felett már nemcsak nem szerencsés, de nem is érdemes gyereket vállalnia egy nőnek. Rengeteg egészségügyi kockázata van, és az anya szervezete sem bírja már úgy a strapát, mint egy huszonéves fiatal nőé. Úgy tűnik, hogy itt mindenre gondolsz, csak éppen a "kedvesed" egészségére és a gyerek jövőjére nem. Ez a hajó már elment, ezt tudomásul kell venned.

2009. nov. 26. 23:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!