Miket vesztek karácsonyi ajándékanak? Kinek kb mennyiért és mit?
Apunak, tesómnak, nagyimnak és a kedvesemnek veszek.
Max 1000 1500. Több pénzem nincs.
anya,apa,2 báty
de még nem tudom mit veszek nekik
A húgomnak egy narancssárga hippsy-t vettem, mert az a kedvenc színe és mert folyton felfázik :D
Ez 2500 Ft volt, viszont már októberben beszereztem.
Apukám egy ún. pályaudvari faliórát kap, ezt már régebben említette, hogy tetszik neki, csak drágának tartotta. Én meg megtaláltam a Vaterán 700 Ft-ért :D
Ez is megvan már.
Nagymamám szinte biztos, hogy ékszert kap, mert nagyon szereti az egyedi és különleges ékszereket. Ezt még nem tudom pontosan, mi legyen, én fogom csinálni, de magas a mérce, mert szinte csak iparművészek által készített ékszerei vannak, szóval elég színvonalasat kell alkossak.
Anyukám nehéz dió, egyelőre a vezeték nélküli egér és billentyűzet a nyerő ötlet, mert szeret az ágyból youtube-ozni, de minden szám után oda kell menjen az asztalhoz, így kényelmesebb lesz neki. Ez nem tudom, mennyibe kerül, lehet, hogy a húgommal közösen vesszük.
Az öcsém valószínűleg lego-t fog kapni.
A párom színházjegyet, mert magától soha nem hajlandó eljönni velem. :D De ha lesz valami jobb ötletem, akkor azt.
A húgom barátja nehéz dió, fogalmam sincs, minek örülne, egyelőre a valami szép üveg alkoholnál tartok.
A nagynénéméknek családicce fogunk valamit venni, arra még nincs tippem.
Jelenleg kb itt tartok :)
Még novemberben szeretnék legalább három ajándékot beszerezni, hogy a december ne legyen anyagi romlás :D
Ezt szomorúan hallom, akkor ki kell találnom valami mást.
Az előre beállított listával pont az a baj, hogy ha véget ér a szám és meglátsz valamit, amit szívesen hallgatnál, oda kell menned és át kell kattintgatnod így is.
LEgjobb barátnőm: Nikon objektív formájú termosz. Férjem: könyv, plusz egy készlet amiben csavarkulcs kalapács ilyenek vannak csokiból. Anyukám, hálószobájába kap dekorfüggönyt, mert ami most van neki azt lenyúltam :D
Apu könyv,plussz egy pulcsi meg csoki.Másik két barátnőm sk készítésű dolgokat kap. Egyik dekupázsolt papírzsepi tartó, másik dekupázsolt reggelizőszett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!