Milyen név illik az Alexandrához? Vagy ne adjunk a lányunknak második nevet?
Figyelt kérdés
2013. dec. 26. 11:57
1/26 anonim válasza:
Én ehhez ha mindenáron kell, csak valami rövid nevet tudok elképzelni. Alexandra Rita, Alexandra Sára stb... De szerintem önmagában is elég hosszú, nem tennék mellé még egy nevet.
2/26 anonim válasza:
Adhattok,de valami rövidet.Pl:Anna vagy Mira ilyesmi.
3/26 anonim válasza:
felesleges a második név. adjatok neki egy normális nevet, nem kell túlreagálni az egészet. főleg elég az egy név ha a vezeték név is hosszú.
4/26 anonim válasza:
Kicsit vezetéknév függő is, hogy molyen hangzása lenne együtt. Meg hosszú e az is? De jah valami rövidet.
5/26 anonim válasza:
kinga,Réka,Nóra,Dóra
Szerintem meg adjatok mert lehet váasztani
7/26 A kérdező kommentje:
Én a Laurára gondoltam.
2013. dec. 26. 12:10
8/26 anonim válasza:
Alexandra Laura? Kicsit nyelvtörős, és hosszú is. Szerintem 2 szótagos név illene.
9/26 anonim válasza:
Szerintem fölösleges a második név.
10/26 A kérdező kommentje:
Schramek Alexandra Laura lenne a neve.
2013. dec. 26. 12:21
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!