Hogyan kezdjek neki ennek a megbeszélésnek? Nem várhat tovább, de a páromra nem számíthatok, mert egy félős kislánnyá változik, ha a szüleiről vagy a tesóiról van szó.
A párom szülei nyugdíjasok, az anyukája emellett dolgozik is, de így sem jönnek ki a pénzükből (összesen 100000Ft), mert több mint a fele törlesztésre megy el. Az albérletet és a rezsit is mi fizetjük nekik, ezét mi is hónapról hónapra élünk.
A párom anyai nagypapája 1 hónapja meghalt, a lakását az egyetlen lánya örökölte. Mi kicst megkönnyebbültünk, hogy javulhat a helyzetünk (albérletet nem kell fizetni), de legnagyobb meglepetésemre anyósom tegnap bejelentette, hogy lemond az örökségről a párom egyik testvérének a javára, mert ők most akarnak összeköltözni a barátnőjével, de nincsen hol. Én azt hittem, hogy ott helyben megőrülök, de a gyerekek miatt nem csináltam jelenetet, de mára áthívtam anyósékat egy beszélgetésre. A párom csitítgat, hogy ne vesszek velük össze, de nálam betelt a pohár. Meg akarom nekik mondani, hogy vagy megtartják a lakást vagy tőlünk egy fillért sem látnak többet.
Elismerem, hogy talán túl dühös vagyok rájuk, ezért gondoltam megkérdezem, hogyan lenne jó belekezdenem a mondandómba.
Úristen...micsoda szánalmas emberek léteznek!
Hülye vénasszony.
Az anyósod nem normális, és szerintem szemét is. A saját gyerekével tol ki. Hogyan élhet így másból?
Jól tetted, hogy felmondtad az albérletet. Nem is értem egy szülő hogy dönthet a gyermeke ellen.
Ne hagyd magad! Majd rájönnek anyósék, hogy nem lehet így kiszipojozni mást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!