Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ti mit szólnátok ehhez?

Ti mit szólnátok ehhez?

Figyelt kérdés
Ma este a kedves férjem kinnt a szomszéddal találkozott, aki beinvitálta, kapott vacsit, ittak, majd egy jó óra múlva hazajött. Mi addig itthon vacsoráztunk nélküle a 3 gyerekkel, a legkissebb 1 hónapos. Most ő van még felháborodva, hogy ezt nekem nem tetszett és szóvá is tettem neki.
2013. dec. 24. 22:26
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
81%
Én a helyedben nem főznék neki az idén már. Ha felháborodna közölném vele hogy vacsorázzon a szomszédnál, hiszen ha a szentestét velük töltötte, valószínűleg máskor is szívesen főznek rá helyetted.
2013. dec. 25. 00:00
 12/13 A kérdező kommentje:

Ááá, az igazsághoz hozzátartozik, hogy akkor mentek el vendégeink, és már iszogatott velük....ilyenkor meg nem tud tisztán gondolkozni, de ez akkor sem mentség. Persze, utána meg puszilgatott, meg bújt, de akkor is. Most reggel is szánja-bánja...most éppen az engesztelés reggelit készíti.

Kellemes Ünnepeket nektek!

2013. dec. 25. 07:57
 13/13 A kérdező kommentje:
Nem tudom ki pontozott lefelé, nekem minden válasz hasznos volt, mentek a zöld praclik!
2013. dec. 25. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!