Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szóljak a rendőrségnek arról,...

Szóljak a rendőrségnek arról, hogy eltünt a párom vagy még várjak?

Figyelt kérdés

A párom tegnap délután elment a boltba és azóta nem jött haza. Egy faluban lakunk ahol mindenki ismer mindenkit, de senki nem látta.

Semmit nem vitt magával, csak 500 forintot.

Korai lenne még szólni az eltünéséről?

Barátai nincsenek a faluban, így oda nem mehetett.

2013. dec. 24. 10:25
1 2 3 4 5 6
 11/52 anonim ***** válasza:
83%
Szólj a rendőrségnek, minél előbb szólsz annál hamarabb kezdik keresni.. A falun kívüli barátait felhívtad már? Elmentél utána a boltba, hogy látták-e? Hátha valami baja lett, felborult a biciklivel és beborult az árokba és nem tud kikelni, simán lehet ilyesmi gond is..
2013. dec. 24. 10:43
 12/52 A kérdező kommentje:

1. Nem szoktam senkit pontozni!

2. Gyalog ment a boltba, ha valami történt volna vele (elesett stb) akkor arról tudnának a faluba. Egyáltalán nincsenek barátai.

2013. dec. 24. 10:48
 13/52 anonim ***** válasza:
81%
De basszus, még csak el sem indultál abba az irányba? Én tuti már másfél óra után aggódnék, nem hogy másnap reggel...
2013. dec. 24. 10:49
 14/52 anonim ***** válasza:
91%
Na jó ez tuti kamu, nincs olyan idióta ember, aki el sem indulna a párja után, ha két órával később még mindig nem jött meg a boltból, nemhogy egy nappal később :D
2013. dec. 24. 10:51
 15/52 anonim ***** válasza:
64%
A kommandósok rárugják az ajtót ahogy egy nővel hetyeg -fel a kezekkel , inkább tegye le...
2013. dec. 24. 10:54
 16/52 anonim ***** válasza:
74%
Hát te nagyon gyökér vagy...Én is utána indultam volna,hogy mi van vele ennyi ideig.És nyugodtan tudtál aludni,miközben nem tudtad mi van vele?Remélem csak egy unatkozó kisgyerek vagy...
2013. dec. 24. 10:55
 17/52 anonim ***** válasza:
79%

1. "Mindenki ismeri"

2. "Nincsenek egyáltalán barátai"

- jesszus, akkor mégis, milyen emberről beszélgetünk??

Komolyan a GYIK-en írogatsz, mikor tegnap óta eltűnt a párod??

Normális vagy te?

2013. dec. 24. 11:09
 18/52 anonim ***** válasza:
79%

És amikor már kezdem azt hinni, hogy már semmin nem lepődök meg, akkor elolvastam ezt. Imádom ezt az oldalt.

Milyen messze van az a bolt, hogy még csak most gondolkodsz azon, hogy meg kéne keresni? Vagy hol laktok ti? Szibériába? Azért ha én elmegyek boltba, az max. 1 óra és itthon vagyok. Te meg még csak most tűnődsz el azon, hogy hát basszus valamit csinálni kéne?! Hallod írj facebookra is, hogy eltűnt a manusod, délután elment a boltba és azóta se jött haza, valaki mondja meg mit csináljak, vagy várjak még?

De hogy válaszoljak is, igen várj még hátha az UFO-k visszahozzák. Istenem...

2013. dec. 24. 11:17
 19/52 A kérdező kommentje:
Olyan ismerőseink nincsenek akik befogadták volna. Gondoltam biztos megállt valakivel beszélni. Szóltam a körzeti megbízottnak azt mondta körülnéz a faluban.
2013. dec. 24. 11:19
 20/52 anonim ***** válasza:
56%
Telefon meg gondolom miért lenne nála?
2013. dec. 24. 11:21
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!