Tényleg ilyen felháborító dolgot kértem? Jogosan haragudott meg rám?
Figyelt kérdés
Úgy volt, hogy a gyermekei nálunk lesznek a karácsony első két napján, de kiderült, hogy elkaptak valami vírusos betegséget. Az én gyermekeim mostanra gyógyultak meg nagyjából és félek, hogy megint visszaesnek, az orvos még nem engedte őket közösségbe. Megkértem a páromat, hogy inkább ne hozza el a gyermekeit, de azonnal megsértődött és azóta nem is szól hozzám. Hogyan beszéljem ezt meg vele?2013. dec. 23. 22:25
21/23 anonim válasza:
"ilyenkor otthon a helyük míg meg nem gyógyulnak... én is elváltam eszembe nem jutna betegen elküldeni az apjához a lányomat, ha meggyógyul megbeszélünk egy másik időpontot... pedig náluk nincs gyerek... de akkor is mellettem... az anyja!!! mellett a helye..."
"ha betegek a gyerekei, minek engedi el őket? Ennyire nem érdekli, hogy mi van velük?"
Komolyan ennyire radikális elképzelés az, hogy az apa ugyanolyan jó szülő, mint az anya, és ugyanúgy tud gondoskodni róluk? Én se engedném a beteg gyereket másik gyerek közelébe, pláne ha most gyógyult meg az a másik gyerek, de ekkora felháborodást ne váltson már ki, hogy "jaj, beteg gyereket az apjára bíznak"...
22/23 anonim válasza:
Szerintem bőven elég, ha apuka átmegy a gyerekekhez egy kicsit. Ha betegek nem kell mindenkit körbe, keresztül-kasul, vissza fertőzni.
23/23 anonim válasza:
kedves 23-as én voltam a 4-es :) hol látod az óriási felháborodásomat ?:D mert az "anyja" szó után tettem 3 ! jelet? akár hiszed akár nem tök nyugodtan írtam le a véleményem :) én így gondolom... hogy egy beteg gyereknek az anyja mellett van a helye, ami nem azt jelenti hogy az apa nem tudná ellátni, hanem azt jelenti hogy ilyenkor a beteg gyereknek az anyjára van a legnagyobb szüksége... lelki támasznak... mert gyógyszert igen , bárki be tudja adni... (természetesen vannak nagyon anyáskodó apák is, de valljuk be azért a többség nem olyan... tehát kivétel mindig van nem szabad általánosítani) de ha megkérdezel egy beteg gyereket kivel szeretne lenni, ritka aki az apját keresi ilyenkor :) mondjuk azt nem tudjuk hány éves gyerekekről van szó...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!