Tényleg ilyen felháborító dolgot kértem? Jogosan haragudott meg rám?
Be ne engedd őket,de,mint gyerekes anyuka tanácsolom heti 4X sima citrom kifacsarva magában és elkerülnek a téli nyavalyák,a gyomorbacikra is nagyon jó.
5 éve bevált,az enyém most 13 éves.
Érdekes dolgokat írnak egyesek. Tudtommal már nagyon sok ember halt bele "futó" vírusba...
Egyetértek a kérdezővel s azokkal, akik nem is értik, a másik szülőjük miért engedi el a beteg gyerekeit... Gyógyuljanak meg, nekik se jó pont betegen utazni s nem a megszokott helyükön lenni, másnak se, majd jönnek máskor. A kérdező párja persze meglátogathatja őket, ha akarja s van lehetőség, nem láttam, hogy el lenne titva tőlük, de teljesen érthető, hogy a majdnem gyógyult kicsik mellé ne jöjjenek.
Ebben az esetben semmikepp ne engedd, hogy jojjenek. Nem is ertem a ferjedet! Kerd meg, hogy menjen o el a gyerekeihez.
Azt irtad, hogy a te gyerekeid. Ok sem kozosek?
Látom a gyerektelen nagyokosok vagy kishülye kamaszok ész nélkül pontozták le az embereket,mert a vélemények többsége a beteg gyerekekkel való öszeenggedés ellen volt.
Mindamellett az ember az egészséges gyerekét sem szívesen engedi a betegekhez.
Nem lehet, hogy a férj gyerekei pont abban a vírusban vannak benne, amibôl a kérdezô gyerekei most lábadoznak...? És hogy a férj gyerekei kapták el a kérdezô gyerekeitôl pár hete, egy láthatáson?
Vagy mi lenne egy fordított helyzetben? Ha pl lenne egy felnôtt gyereked is, aki már külön él tôled, kérdezô, és beteg lenne karácsonykor. Hazazavarnád?
Nincs "én gyerekem, te gyereked". Csak gyerekek vannak. Ahogy a sajátot se dobod ki, csak hogy a másik saját ne legyen beteg, éppúgy a férjedét sem etikus.
32 éves, két kicsi anyukája és két felnôtt lány "mostohája"
Teljesen jogos a kérésed. Nem tudni, hogy ki milyen vírust kapott el, melyik a súlyosabb..stb. Még az is lehet, hogy "cserélnek", ki ki továbbadja, amije van, aztán garantáltan, nem lábalnak ki belőle egyhamar. Szerintem mindegyik gyereknek az lenne az érdeke, hogy otthon maradjon, és gyógyuljon.
Csak egy példa, a hét elején a kisfiam köhögött egy kicsit, voltunk a dédinél is, sokat játszottak együtt. Kicsit később a lurkó belázasodott, mert már lappangott benne valami vírus. Már gyógyul, a dédi is elkapta. Először csak torokgyulladással kezdte, most már tüdőgyulladásnál tart, ez 80 felett már nem játék. Előtte semmit nem kapott el, ez viszont jó lecke volt. A dédire kell a legjobban vigyázni.
Szerintem normális, ha egy anyuka nem szeretné ha a gyerekei betegeskedjenek, ha nem muszáj...
A férjed volt feleségét nem értem, ha betegek a gyerekei, minek engedi el őket? Ennyire nem érdekli, hogy mi van velük? Aki meg azt írha, hogy a kérdezőnek el kéne viselnie, hogy a gyerekei még tovább szenvednek, csak hogy ne rontsa el a karácsonyt, az elég érdekesen gondolkodik...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!