Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már úgy, hogy a mamád...

Érezted már úgy, hogy a mamád nem szeret?

Figyelt kérdés
Apukám anyukája nem szeret. Már régebben is észrevettem, de csak mostanában lettem biztos benne. Névnapomkor fel sem hív. Születésnapomkor apu hívja fel a mamát, hogy köszöntsön már fel. Évente talán 2-3 alkalommal ebédelünk együtt. Ilyenkor megkérdezi milyen sütit csináljon, mi a kedvencem. Mikor megmondom, hát arra nincs pénze, érjem be pogácsával (nem szeretem a pogácsát!). Tavaly megkaptam apu mobilszámát, mama egész délelőtt hívogatott. Amikor általánosból ballagtam, elfelejtett eljönni. Februárban szakítottam a barátommal, 2 év után. Ez volt az első hosszú kapcsolatom, ki voltam bukva emiatt, mama rátett egy lapáttal. Elkezdett csesztetni, hogy biztosan én vagyok a hibás, mert biztos benne, hogy megcsaltam. Felhívta a volt barátomat, hogy elmondja mennyire szégyelli magát helyettem. Nem tudja melyik gimnáziumba járok, mi a kedvenc állatom stb. Ha felhívom ünnepekkor, fél perc után lecsapja a telefont. :( Más is érezte már ezt?
2009. nov. 26. 15:35
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

ajjaj...

az apai nagymamám eljött a nyolcadikos ballagásomra, meglátta a tömeget, majd "húúú, rosszul vagyok!" felkiáltással felpattant(!) a biciklire és elszáguldott.

két évvel később és (szerinte) sok betegséggel "gazdagabban" bezzeg a testvére unokájának a ballagását végig tudta állni(!) a tűző napon - az én ballagásomon kellemes hűvös volt, és le is lehetett ülni.

vagy mikor szemüveges lettem: akkoriban még anyum is lejárt hozzá néha (elváltak már apummal régen, szóval neki csak a volt anyósa), és mesélte, hogy milyen drága lesz a szemüveg - erre nagyanyám felháborodva kijelentette... mit jelentette, kikiabálta, hogy hát őneki nincs egy fillérje se, ő nem tud adni... mintha bárki is kérte volna...

az anyai nagyanyámról meg annyit, hogy egyszer nem vigyázott rám kiskoromban se, egyszer nem aludtam nála, és anyámnak olyanokat mondott, hogy rohadna ki a vére, meg maradt volna az árokban, mikor nemrég autóbalesete volt...

na hát nekem az ilyen nem nagyanyám.

sőt.

nem is ismerem.

akkor se, ha anyám egyszer valami csoda folytán kibékül vele - bár ez nem valószínű.

2009. nov. 26. 17:30
 12/14 A kérdező kommentje:
Anyukám anyukáját szeretem. Ők minden apró dolgot megjegyeznek amit mondok. Meg tudnak lepni, hetente járok hozzájuk ebédelni.
2009. nov. 26. 18:08
 13/14 anonim ***** válasza:
Engem se szeretett a mamám. Soha semmit nem kaptam tőle csal romlott csokit 1x 2x. De a mai napig rossz, hogy nem volt szerető mamám. Anyum anyukája rég meghalt, még anyu gyerekkorában.
2009. nov. 26. 21:13
 14/14 anonim ***** válasza:
felejtsd el a vén banyát :D Nehogy mard magad érte
2009. nov. 27. 09:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!