Érezted már úgy hogy édesanyád téged nem szeret annyira mint a másik testvéredet?
Igen én szinte minden pillanatban érzem,hogy nem szeret,ha pénz kell akkor is kb 2percig.Kérdeztem már hogy miért ,de tagadja.Pedig mindenben segítek neki(K).Állandóan ordibál velem mindenért.
22/L
Szerintem ilyet minden testvér érez.Az öcsiket jobban szereti mert:-Fiuk
-Ikrek
-Kisebbek
De valószínű nem így van
Amidala
Apám nem szeret annyira, mint a drága kicsi öcsikémet. A szemembe is mondta nyáron. Kérdeztem, hogy miért? Erre azt mondja, hogy azért mert elárultam egyszer, kb. 6-7éve. Kellett szedjen egy gyógyszert, aminek az egyik mellékhatása a hizás volt, ezért nem vette be rendszeresen, pedig kellett volna. Persze akkor se vette be, hanem tenyerébe köpte és eldobta. Én ezt észre vettem egyből szóltam anyámnak, hogy ez megint nem vette be, anyám jól leba.szta, és állitólag azóta is haragszik rám. De engem k.urvára nem érdekel, mert én se birom a pofáját, mert több éven keresztül terrorizált engem meg anyámat, persze a kicsi fiát, az öcsémet nem, mert ő a szeme fénye. De hála az égnek már 4 éve külön élünk egymástól kb. 600km-re, ő Bp mellett mi Erdélyben. Itt nagyon tök jó minden és ami a legjobb, hogy békében élünk és nem kell a pofáját lássuk minden nap hanem csak évente max. 3-szor.
Röviden ennyi.
17/L
Szia!
Én is így érzem, de szerintem a különbség mások felé is látszik. Én 22 éves vagyok férjem van és 2 kislányom, a nővérem 26 éves, és még tanul, mert nem sikerült eddig elvégezni az egyetemet.
A lényeg, hogy például tavaly karácsonyra a nővérem kapott egy laptopot, és meg egy bögrét. A lányaim is kb. 2000-3000 ft-os ajándékot kapnak.
Idén egy új mobilt kapott a nővérem én egy 1000 ft-os sütőtálat. A nővéremnek fizetik a mobil előfizetését az internet előfizetést is a géphez. Ha hazamegy néha anyuékhoz akkor mindent megkap amit kér. A cigitől kezdve minden ételt vagy amit kíván.
Az a kifogásuk, hogy én különélek férjnél vagyok, és mit akarok amikor a nővérem tanul. ( 8éve járja az 5 éves sulit). Amikor velük éltem akkor is így volt. A nővéremnek 4 féle szakkört fizettek, nekem meg alig akarták kifizetni a korrepetálásomat, hogy meg ne bukjak.
Kicsit hosszúra sikerült, de én úgy érzem, hogy tényleg nem úgy szeretnek mint a nővéremet.
22/L
22/L hát a te sztorid se egy leányálom! :( Sajnálom
17/L voltam
Szia!
22/L vagyok, köszi az együttérzést, de kárpótol érte a gyönyörű családom, és az is hogy már nem tanulok, külön élek, és nem függök tőlük.
:D
Igen!
Húgom és köztem 2 év különbség van.
Amikor picik voltunk nagymamáméknál laktunk, mert épült a házunk...
Megszületett Húgom, anyám persze vele többet foglalkozott, én pedig a nagymamámmal voltam mindig.
Akkor Húgom jól elkényesztette, és Ő is maradt a kedvenc.
18L
Szia!
Szerencsére én inkompetens vagyok ebben a kérdésben,mert engem nem érint,de azért szeretném leírni,hogy nagyon közelről ismerek egy olyan családot,ahol a fiatalabb testvérek mindent megkapnak,a 20 ezres farmertől elkezdve egészen a harmincezres cipőkig,és az ötezres felsőkig,viszont a legidősebbel úgy bánnak,mintha mostoha gyerek lenne!Engem ez nagyon elszomorít,meg az is,hogy az ilyenek általában úgy beszélnek a szüleikkel,mint más a kutyájával,és mégis minden el van nekik nézve!Aki meg normálisan viselkedik,és megérdemelné,az nem kap semmit,csak s..ggberúgást.Hálát adok a Jóistennek,hogy nálunk nem volt kivételezés,mert nekünk normálisak a szüleink!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!