Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Érezted már úgy hogy édesanyád...

Érezted már úgy hogy édesanyád téged nem szeret annyira mint a másik testvéredet?

Figyelt kérdés
Ha igen miért?Nemet,kort,és okot is írjatok kérlek!
2009. dec. 27. 17:59
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Uhh hát nem könnyű nektek... Én egyke vagyok, de mindig is szerettem volna egy testvért.

Akkor lehet h még is jól jártam? :D

Azért szerintem nem.

2009. dec. 27. 21:38
 12/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem jártál jól, senki mást nem lehet annyit büntetlenül nyúzni, mint egy testvért :p
2009. dec. 27. 21:51
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

Igen, és nem érzem, hanem tudom. Anyám mindig kiabál velem, neki semmi nem jo, néha meg jopofizik nekem. Mingig azt hajtja, hogy igy fiaim, ugy fiaim.2 testvérem van, 32 és 33 évesek.

17/L

2009. dec. 27. 22:16
 14/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak és elsősorban a pénzről van itt szó,de arról is.Figyeld csak meg,aki anyagiak terén sok mindent megkap,annak amúgy is mindent szabad.Ez alatt azt értem most,hogy olyan szinten elkényeztetett,hogy nem csak az anyagi dolgokért nem kell megküzdenie,de otthon úgy viselkedik,ahogy ő akar,míg a testvérének nem megengedett ugyanez a stílus.
2009. dec. 28. 22:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!