Apukám anyukája nem szeret. Már régebben is észrevettem, de csak mostanában lettem biztos benne. Névnapomkor fel sem hív. Születésnapomkor apu hívja fel a mamát, hogy köszöntsön már fel. Évente talán 2-3 alkalommal ebédelünk együtt. Ilyenkor megkérdezi milyen sütit csináljon, mi a kedvencem. Mikor megmondom, hát arra nincs pénze, érjem be pogácsával (nem szeretem a pogácsát!). Tavaly megkaptam apu mobilszámát, mama egész délelőtt hívogatott. Amikor általánosból ballagtam, elfelejtett eljönni. Februárban szakítottam a barátommal, 2 év után. Ez volt az első hosszú kapcsolatom, ki voltam bukva emiatt, mama rátett egy lapáttal. Elkezdett csesztetni, hogy biztosan én vagyok a hibás, mert biztos benne, hogy megcsaltam. Felhívta a volt barátomat, hogy elmondja mennyire szégyelli magát helyettem. Nem tudja melyik gimnáziumba járok, mi a kedvenc állatom stb. Ha felhívom ünnepekkor, fél perc után lecsapja a telefont. :( Más is érezte már ezt?
Én hagynám a francba a mamád, nem is idegesítene az egész,vannak emberek akik nem tudnak szeretni mert sose tanították meg őket rá. A mamád szociálisan érzéketlen, tapintatlan és meglehetősen bunkó. De nem tudom, hogy ez miért zavar téged. Nem kell vele foglalkozni, ha így áll hozzád. Ha meg bánt adj vissza kétszer annyit.Nem kell kedvesnek lenni vele. Neveld meg. Te meg hagyod magad, hogy ezt tegye veled. Még pedig azért, mert félsz kiállni saját magadért. A volt barátodat felhívta....ha nem vagy képes megtanítani neki, h tiszteljen,akkor nem tudlak sajnálni. Állj a sarkadra!!!!
2009. nov. 26. 15:45
3/14 anonim válasza:
én is sokszor érzem így, de viszonozva van.. nem is érdekel.
nekem ajándékot se ad, kevesebb pénzt is mint pl unokatesóimnak...de nemérdekel :) elvagyok nélküle... az ember a családtagjait nem válogathatja, de a barátait igen!! ők a mi családunk :) az nekem nem is családtag, aki ilyen..
2009. nov. 26. 15:47
4/14 anonim válasza:
Nem tudlak sajnálni.. brrr, nem is kért rá!!!
Érzékeny vagy, a mamád pedig fura. Nem kell foglalkozni vele. Ne hívd, ne fogadd a hívásait. Sütit lehet boltban kapni, vagy akár süthetsz is!
2009. nov. 26. 15:48
5/14 A kérdező kommentje:
Nem a sütiről van szó, hanem hogy ennyire nem érdekli, hogy létezem. Nem is szeretem. Ha hív telefonon, már fel sem veszem. Nem kértem senkitől, hogy sajnáljon. Csak arra voltam kíváncsi, más is van-e ilyen cipőben mint én?
2009. nov. 26. 15:53
6/14 anonim válasza:
Engem anyukám rokonságából utáltak meg,mert apámnak 1időben szokása volt h pénzt kéregessen, aztán meghalt anyukám,majd 2évre rá az ő bátyja,az előbbinél nagyon lefogytam,2nál meghíztam,s emiatt...engem nem cseszegetnek,csak nem beszélnek velem:'(
2009. nov. 26. 16:50
7/14 anonim válasza:
nyugi az én "mamám" sem szeret.kibeszél minket a hárunk mögött,anyura szokta mondani hogy büdös ku.rva(nemtom miért)/valószínű mert apu 2szer házasodott/,sajnos mellette lakunk,és amikor emlegetjük úgy hívjuk véndög,vagy öreganyám vagy vénk.urva,akko apám kutyáját meg a féltesómkutyáját lelövette,mert nem tetszett neki(én am ÁLLATVÉDŐ vok),csak nem tesznek ellene semmit:,(
akkor apukámat eldbta(amikor elvált nem kelett neki)....szoval asszem ennyi elég is lesz
(a papám meg nemrég meghalt,a mamámat meg neismerem mert Ő is hamar meghalt a másik papával gyütt....szval nincs nagyszülőm,gondolom neked meg még vmelyik csak él!)
2009. nov. 26. 16:50
8/14 anonim válasza:
Vannak sajnos ilyen típusu emberek.Sajna te kifogtad.
Próbáld meg nem a szívedre venni és elfogadni őt olyannak amilyen.Megváltozni nem fog és nem is akar szerintem.
Maradj meg az alap tiszteletnél ami kijár neki mert hát ő az apukád anyukája,azt ennyi.
Szeretetet majd megkapod mástól akinek te is viszonozhatod.
2009. nov. 26. 17:01
9/14 anonim válasza:
Nekem nagyapám volt olyan,h bár egy házban éltünk,de nem mehettem ki tőle az udvarra,mert felrúgott,kilökött a hintából,leköpött,megvert stb...elég gáz...:/
2009. nov. 26. 17:06
10/14 A kérdező kommentje:
:( Anyu is utálja az anyósát. Pletykás is. Mindig sír, hogy nincs pénze, de a fél lépcsőháznak süt-főz. Az unokájának (nekem) meg azt mondja, nincs pénze. Na persze.. Örülök, hogy évente 2x vagy 3x látom. Ez is sok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!