Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki rossz családi környezetben...

Aki rossz családi környezetben nőtt fel az nagyobb eséllyel elér arra a pontra, hogy általánosságban nem szereti az embereket és kiábrándul a világi létezésből?

Figyelt kérdés
A rossz családi környezet alatt a rossz családi kapcsolatokat, a rossz szülőket értem.

2013. dec. 23. 14:35
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Igen ez így van, DE le lehet győzni . Nekem sem volt fényes gyerekkorom , sőt most sincs fényes életem,.de ha mélyen belegondolsz akkor a világ olyan amilyennek te akarod látni és ha én jónak látom akkor az is.
2013. dec. 23. 18:28
 12/12 anonim ***** válasza:
100%

Általában van összefüggés a kettő között. Az én anyám nagyon antiszociális, üldözési mániája van, folyton azt hallgatom, hogy mindenki neki akar rosszat és direkt keresztbe tesznek neki. Kész összeesküvés-elméleteket gyárt. Barátai nincsenek, mindenkit elmar maga mellől.

Régen én nem ilyen voltam, de az évek alatt egyre többször kaptam magamat hasonló viselkedésen és teljesen bezárkóztam. Szóval valami biztos van benne.

Szerintem ebből akkor lehet kitörni, ha valaki teljesen új környezetbe kerül, lehetőleg minél messzebb és a jó társaság sem utolsó.

2013. dec. 24. 14:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!