Tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek?
Párkapcsolatban élek, s fiatal sem vagyok (32, 36), gyerekünk is van. A párommal éljük a hétköznapok életét. Néhány hete leültünk együtt a számítógép elé, hogy találjunk valami újat, amivel feldobhatjuk az életünket. Láttunk számomra furcsa dolgokat (egy nő olyat produkált! a hüvelyéből hatalmas spricc). Na én erre szörnyűködtem, s el se tudtam képzelni mi lehet. A férjem nagyot nevetett rajtam, s elmesélte, hogy neki régen (mikor még nem ismertük egymást) volt ilyen tapasztalata. Mindent elmesélt, én meg ültem e fotelben és nagyokat nyeltem. Azóta nem térek magamhoz. Nem értettem miért mesélte el, s mi közöm hozzá. Ennyi év után nem értem miért tette ezt. Az egészben az a legrosszabb, hogy ő észre sem vette mekkora görcsöt okozott. Azért mert akkora szemekkel, beleéléssel mesélte el, mintha élete legnagyobb élménye lenne, s milyen büszke rá. Arra gondoltam, hogy jó hogy nem mutatja meg mindjárt egy közösségi oldalon ki is volt az. Én azóta nem tudom magam odaadni a szeretkezés során, mert látom azt a jelenetet. Olyan hányinger érzésem is van. A párkapcsolat jól működött, de most azt érzem, hogy ez az érzés megöl. Nem akarok különmenni, mert szeretem, de ez az érzés rossz. Reggel kedves volt, mint mindig, s én csak arra gondoltam...
Szeretném ha valaki akinek hasonló tapasztalata van az segítsen. Jó lenne tudni a nemet és a kort is. Köszönöm!
12:04 vagyok, értem mit mondasz, nem kéne egyből leoltani, aki segíteni próbál. Hidd el, ez nem képesség kérdése, amivel rendelkezni kell, ezt rosszul tudod. A dolog tanulható, gondolom ezt a párod is tudja és azért szeretne próbálkozni.
Tv-ben és neten is sok helyen beszélnek róla, hogy minden nő képes rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!