Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok. Ti mit...

Tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, s fiatal sem vagyok (32, 36), gyerekünk is van. A párommal éljük a hétköznapok életét. Néhány hete leültünk együtt a számítógép elé, hogy találjunk valami újat, amivel feldobhatjuk az életünket. Láttunk számomra furcsa dolgokat (egy nő olyat produkált! a hüvelyéből hatalmas spricc). Na én erre szörnyűködtem, s el se tudtam képzelni mi lehet. A férjem nagyot nevetett rajtam, s elmesélte, hogy neki régen (mikor még nem ismertük egymást) volt ilyen tapasztalata. Mindent elmesélt, én meg ültem e fotelben és nagyokat nyeltem. Azóta nem térek magamhoz. Nem értettem miért mesélte el, s mi közöm hozzá. Ennyi év után nem értem miért tette ezt. Az egészben az a legrosszabb, hogy ő észre sem vette mekkora görcsöt okozott. Azért mert akkora szemekkel, beleéléssel mesélte el, mintha élete legnagyobb élménye lenne, s milyen büszke rá. Arra gondoltam, hogy jó hogy nem mutatja meg mindjárt egy közösségi oldalon ki is volt az. Én azóta nem tudom magam odaadni a szeretkezés során, mert látom azt a jelenetet. Olyan hányinger érzésem is van. A párkapcsolat jól működött, de most azt érzem, hogy ez az érzés megöl. Nem akarok különmenni, mert szeretem, de ez az érzés rossz. Reggel kedves volt, mint mindig, s én csak arra gondoltam...

Szeretném ha valaki akinek hasonló tapasztalata van az segítsen. Jó lenne tudni a nemet és a kort is. Köszönöm!

2009. nov. 26. 11:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Lépj tovább! Nem jó megrekedni. Én is voltam így, megbeszéltem a párommal, aztán magammal.
2009. nov. 26. 13:05
 12/15 anonim ***** válasza:
Megmagyarázott valamit, amit nem értettél. Ennyi. Annak sem kellene sokkot okoznia, hogy nem szűzen kaptad meg.
2009. nov. 26. 14:20
 13/15 anonim ***** válasza:
Hát igen nem szabad egy párkapcsolatban sem teljesen őszintének lenni.Ilyet jobb nem elmesélni,legalább később nem vágják a fejedhez...
2009. nov. 26. 16:41
 14/15 anonim ***** válasza:
szia!12:02-es vok.hátt az már rosszabbik eset h ezt veled is megakarja valósítani.tuti h ez akkor nagyon jó élmény volt és átakarja újból élni VELED.mást nem tudsz tenni minthogy leülsz elmondod neki h te ezt nem tod megtenni keresetek vmi újat ami neked is bejön.reméljük megéri.mond neki h neki h esne ha fordított helyzetben lennétek találj ki vmi jó sztorit egy exszel meséld el és hogy ezt most vele is megakarod ismételni vagy még jobb csinálj magadtól te is vmi újat amikor együtt vagytok tuti megfogja kérdezni h te ezt honnan ismered mond ááá drágám egy exszemel csináltam.és akkor vágd a fejéhez h ő mit is mondot.remélem érted h mire akartam most kilyukadni:)sok sikert:)
2009. nov. 26. 19:08
 15/15 anonim ***** válasza:

12:04 vagyok, értem mit mondasz, nem kéne egyből leoltani, aki segíteni próbál. Hidd el, ez nem képesség kérdése, amivel rendelkezni kell, ezt rosszul tudod. A dolog tanulható, gondolom ezt a párod is tudja és azért szeretne próbálkozni.

Tv-ben és neten is sok helyen beszélnek róla, hogy minden nő képes rá.

2009. nov. 26. 19:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!