Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tanácstalan vagyok. Ti mit...

Tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek?

Figyelt kérdés

Párkapcsolatban élek, s fiatal sem vagyok (32, 36), gyerekünk is van. A párommal éljük a hétköznapok életét. Néhány hete leültünk együtt a számítógép elé, hogy találjunk valami újat, amivel feldobhatjuk az életünket. Láttunk számomra furcsa dolgokat (egy nő olyat produkált! a hüvelyéből hatalmas spricc). Na én erre szörnyűködtem, s el se tudtam képzelni mi lehet. A férjem nagyot nevetett rajtam, s elmesélte, hogy neki régen (mikor még nem ismertük egymást) volt ilyen tapasztalata. Mindent elmesélt, én meg ültem e fotelben és nagyokat nyeltem. Azóta nem térek magamhoz. Nem értettem miért mesélte el, s mi közöm hozzá. Ennyi év után nem értem miért tette ezt. Az egészben az a legrosszabb, hogy ő észre sem vette mekkora görcsöt okozott. Azért mert akkora szemekkel, beleéléssel mesélte el, mintha élete legnagyobb élménye lenne, s milyen büszke rá. Arra gondoltam, hogy jó hogy nem mutatja meg mindjárt egy közösségi oldalon ki is volt az. Én azóta nem tudom magam odaadni a szeretkezés során, mert látom azt a jelenetet. Olyan hányinger érzésem is van. A párkapcsolat jól működött, de most azt érzem, hogy ez az érzés megöl. Nem akarok különmenni, mert szeretem, de ez az érzés rossz. Reggel kedves volt, mint mindig, s én csak arra gondoltam...

Szeretném ha valaki akinek hasonló tapasztalata van az segítsen. Jó lenne tudni a nemet és a kort is. Köszönöm!

2009. nov. 26. 11:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
93%

Ő már annyira közel érzett magához, hogy olyan dolgokat is megosztott veled, amit amúgy nem tett volna meg. Őszinte volt. Én ennek inkább örülnék, mint paráznék rajta.

De így viszont te rontod el a szexuális életeteket, tehát érdemes lenne megbeszélnetek. Leülnétek, elmondanád, hogy neked nagyon rosszul esett, amit mondott. De előtte magadnak is fogalmazd meg, hogy miért és mi esett rosszul. Hogy ilyen beleéléssel mondta? Hogy ilyen dolgot elmondott? Hogy ilyen élményben volt része?

Egy ilyen miatt nem kell különmenni. Tudod, jóban rosszban... és ez még közel sincs a "rossz" kategóriához :)

23/L

2009. nov. 26. 11:48
 2/15 anonim ***** válasza:
100%
Az én párom is évek múlva elmesélt ilyen dolgokat nekem, de ez csak az őszinteség jele. Megkérdeztem tőle, hogy miért mondja ezeket most nekem, és azt válaszolta, hogy azért mert úgy érzi nincs olyan amit ne merne vagy ne akarna velem megosztani, mert úgy érzi egyek vagyunk, és nincs tabu! Ez szerintem egy nagyon őszinte gesztus. De nyílván te ismered a párod és te voltál ott, hogy hogyan mondta.
2009. nov. 26. 11:51
 3/15 anonim ***** válasza:
jajj, ezzel ne foglalkozz !! egyrészt a ffiak mindent felnagyítanak , hogy ők milyen tökös gyerekek, hogy ilyen élményt tudnak okozni! :D ( lehet hogy csak bepisilt szimplán a csaj, ami telt hólyagnál gyakori lehet még orgazmus nélkül is...) Az én párom 1x mesélt valami hasonlót, de meg is állapítottam magamban, hogyha a csaj ilyet csinált, valszeg csak megjátszotta magát. Ezt onnan tudom, hogy amikor szex után kellemesen összehúzódtak az izmaim, megkérdezte, hogy "ezt én csinálom"? .Szóval ne foglalkozz ezzel, minden nő más, de nagyon lehet, hogy ez csak a párod fantáziájában létezik :) bocs, ha kicsit szexista voltam.....:)
2009. nov. 26. 11:51
 4/15 anonim ***** válasza:
100%

Eleinte engem is zavart minden olyan sztori, ami azelőttről szólt, hogy velem lenne. Ha már arról volt szó, hogy középsuliban miket csinált, rendesen összeszorult a gyomrom. Szerintem csak az zavar téged is, hogy szereted és nem akarod hallani, sőt nem akarod tudomásul venni, hogy volt neki élete előtted is!

De ezen túl kell lépni, és azokra a pillanatokra gondolni, amikor te is tettél valami hasonlót, És ezt el is lehet neki mesélni!

2009. nov. 26. 11:53
 5/15 A kérdező kommentje:
Ennyi év után tudom és merem mondani, hogy őszinte. Ezzel soha nem is volt gondom. Ami zavart, hogy ilyet előadással még nem mesélt. Sőt szeretkezés közben azt a pózt akarta, mert én is képes vagyok rá (mondta ő), én meg szeretnék ilyen gyönyört adni és kapni, de uram bocsá, ha nem megy akkor nem megy.
2009. nov. 26. 11:59
 6/15 anonim ***** válasza:
Szia!sztem minden férfi álma h egyszer olyan nője legyen aki igy el tud élvezni.de erre nem sok nő képes.ez sztem hasonló mint h élvezik azt h a szánkba menjenek el.uram bocsánat de ezt sem minden nő bírja.az én páromnak is volt olyan nője aki megtette neki hát én nem és kész.míg ő neki nem tom hány nője volt ezzel szemben nekem ő a második.persze ez is rossz de el kell fogadnunk.ő ezzel sztem csak hencegni akart h pfuu ő milyen töki pasi.felejsd el mond el neki h neked ez rosszul esett és máskor kíméljen meg az ilyen fajta történetektől.az a múlt most a jelen van.hozzá teszem h nekem még azt is el kell türnöm h egy családban legyek azzal a nővel akivel anno 7 éve szexelt mert rá ugyanis összejött a párom bátyjával.szted?nem könnyű de elmesélte mi volt velük mi történt és már csak egy hülye ribancnak nézzem h le tud ülni így vigyorgó fejjel a családi asztalhoz mikor mindkét testvérrel volt.tom ez nem ide tartozik csak gondoltam h megosztom veled:)
2009. nov. 26. 12:02
 7/15 anonim ***** válasza:
Szerintem azért mesélte olyan beleéléssel, hogy felkeltse az érdeklődésedet a dolog iránt és hajlandó legyél kipróbálni. Csupán csak örömöt akart neked szerezni. Szerintem ezért nem kéne hibáztatni.
2009. nov. 26. 12:04
 8/15 A kérdező kommentje:
12:02 Az még rosszabb, nem is tudom, hogy tűröd. Ami fáj az az, hogy én azt éreztem, hogy próbálja erőltetni az ágyban azt a pozitúrát, az előtt meg nem. Nem akrobata az ágyban, nem szokott újítani, de most nagyon azon van, hogy pont úgy ahogy azt akkor átélte. Láttam, hogy a neten tegnap este még keresgetett ezzel kapcsolatos sztorikat. Éjszaka egy picit sem aludtam. Újítani akartunk, de én nem ilyen áron.
2009. nov. 26. 12:07
 9/15 A kérdező kommentje:
12:04 mit kellene kipróbálni? Mire lennék hajlandó. Az egy képesség amivel nem rendelkezem. Tessék értelmezni a mondatokat!
2009. nov. 26. 12:09
 10/15 anonim ***** válasza:
100%
szerintem annak csak örülhetsz ha a férjed új pozitúrákat keres és örömet akar szerezni neked és magának is. ne görcsölj már ennyit ezen. Ő nem egy másik nőt akar,hanem téged is el akar juttatni arra a pontra amikor esetleg megtörténik ez.
2009. nov. 26. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!