Tanácstalan vagyok. Ti mit tennétek?
Párkapcsolatban élek, s fiatal sem vagyok (32, 36), gyerekünk is van. A párommal éljük a hétköznapok életét. Néhány hete leültünk együtt a számítógép elé, hogy találjunk valami újat, amivel feldobhatjuk az életünket. Láttunk számomra furcsa dolgokat (egy nő olyat produkált! a hüvelyéből hatalmas spricc). Na én erre szörnyűködtem, s el se tudtam képzelni mi lehet. A férjem nagyot nevetett rajtam, s elmesélte, hogy neki régen (mikor még nem ismertük egymást) volt ilyen tapasztalata. Mindent elmesélt, én meg ültem e fotelben és nagyokat nyeltem. Azóta nem térek magamhoz. Nem értettem miért mesélte el, s mi közöm hozzá. Ennyi év után nem értem miért tette ezt. Az egészben az a legrosszabb, hogy ő észre sem vette mekkora görcsöt okozott. Azért mert akkora szemekkel, beleéléssel mesélte el, mintha élete legnagyobb élménye lenne, s milyen büszke rá. Arra gondoltam, hogy jó hogy nem mutatja meg mindjárt egy közösségi oldalon ki is volt az. Én azóta nem tudom magam odaadni a szeretkezés során, mert látom azt a jelenetet. Olyan hányinger érzésem is van. A párkapcsolat jól működött, de most azt érzem, hogy ez az érzés megöl. Nem akarok különmenni, mert szeretem, de ez az érzés rossz. Reggel kedves volt, mint mindig, s én csak arra gondoltam...
Szeretném ha valaki akinek hasonló tapasztalata van az segítsen. Jó lenne tudni a nemet és a kort is. Köszönöm!
Ő már annyira közel érzett magához, hogy olyan dolgokat is megosztott veled, amit amúgy nem tett volna meg. Őszinte volt. Én ennek inkább örülnék, mint paráznék rajta.
De így viszont te rontod el a szexuális életeteket, tehát érdemes lenne megbeszélnetek. Leülnétek, elmondanád, hogy neked nagyon rosszul esett, amit mondott. De előtte magadnak is fogalmazd meg, hogy miért és mi esett rosszul. Hogy ilyen beleéléssel mondta? Hogy ilyen dolgot elmondott? Hogy ilyen élményben volt része?
Egy ilyen miatt nem kell különmenni. Tudod, jóban rosszban... és ez még közel sincs a "rossz" kategóriához :)
23/L
Eleinte engem is zavart minden olyan sztori, ami azelőttről szólt, hogy velem lenne. Ha már arról volt szó, hogy középsuliban miket csinált, rendesen összeszorult a gyomrom. Szerintem csak az zavar téged is, hogy szereted és nem akarod hallani, sőt nem akarod tudomásul venni, hogy volt neki élete előtted is!
De ezen túl kell lépni, és azokra a pillanatokra gondolni, amikor te is tettél valami hasonlót, És ezt el is lehet neki mesélni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!