Szerintetek nem lesz baja a babának, ha egy rozoga házban fogunk élni?
Két hónapos terhes vagyok, jelenleg a magánakvaló anyámmal élünk párom szeretné, ha az apjáékhoz költöznénk.
Az a baj, hogy ők egy nagyon pici és rozoga házban laknak, alig férnénk el. Párom viszont nem hajlandó tovább anyámnál lakni, azt mondta, hogy inkább elköltözik egyedül. Albérletet nem tudunk kivenni mert nincs a faluban, máshol meg iszonyat drága. Nagyon szomorú vagyok. Félek, hogy apósomnál nem lenne jó helye a kicsinek. Ti mit tennétek?
A bunkó válaszokból nem kérek!
ha annyira rossz állapotú a ház, és az alapfeltételek sincsenek meg, akkor a védőnő nem fogja hazaengedni a kórházból.
igen, tudom hogy ez kioktatás, de mielőtt teherbe estél esetleg el kellett volna gondolkodni azon hogy hova szülsz.
kicsit ellentmondásos dolog, h szeretnél egy gyereket, és várod hogy megszülessen, miközben nem biztosítod neki a lehetőséget hogy normális élete legyen.
Én komolyan mondom, egyes embereknél bevezetném az elköttetést. Miért kell gyereket vállalni egy ilyen helyzetbe?
Miért? Miért kell, hogy az én fizetésem legyen még kisebb, csakhogy nektek kifizesse az állam a segélyeket?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!