20 C-fok elég a babának a kertes házban?
Bőven elég.
Nálunk 18 fok körül van, mikor tavaly télen született a lányom akkor is csak 19 fok körül volt a lakásban.
Nem egészséges a túlzottan meleg, a 20 fok nagyon ideális.
Nekem két lányom van, 4éves és 3 hónapos. A 4 éves pici korában sem bírta már a meleget,22 fokban már gyöngyözött az orra. A 20-21 fok volt neki kellemes. A másik pici is ránk ütött, ő sem szereti a meleget. Nagyon hamar beállt arra, hogy soha nincs nálunk 24-25 fok.
Nem kevés a 20 fok, ha ezt szokja meg.
Utolsó, azért ne keverd össze a csecsemőosztályt az otthoni körülményekkel!
A csecsemőosztályon nem fáznak a babák a hő miatt, otthon viszont van idő folyamatosan rájuk nézni, ölben vannak, be lehet őket takarni, jobban felöltöztetni.
Ráadásul ha igazán jó szakember lennél, tudhatnád, hogy ez az extrém meleg nagyon-nagyon egészségtelen.
Az Egyesült Királyságban pl. a 18 fok körüli hőmérséklet a normális, hülyének is néznének, ha 22-23 fokra felizzítanánk a ház melegét.
köszönöm az infókat
egy kicsit félreérthető voltam-a nagyfiamról beszéltem. a pici baba fel van öltöztetve.ha tüsszög,akkor fázik,vagy csak az orrába ment valami?
5!
Fogd vissza magad, mert én csak egy feltett kérdésre válaszoltam, ráadásul nem a csecsemőosztályról, hanem a koraszülött osztályról beszéltem ( a kettő nem ugyanaz!) és csak azért említettem, hogy ott töltöm a fél életemet hogy értsétek, miért vagyok ilyen fázós!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!