Köménymag teát a babának adjak vagy én igyak? Tudok vele neki ártani, ha mégsem hasfájós?
Köszi!
Azt elfelejtettem írni, hogy délutánonként van, hogy nagyon tekereg, meg mérgesen erőlködik, ilyenkor BioGaia-t adok neki. A köménymag tea szerinted nem "veszik össze" ezzel? És mégis mennyit adjak neki belőle és mikor? Köszi!
Nálunk a védőnő és a gyerekorvos is ellenzi a köményes teát, mert a gyerekek kb. felénél tetézi a bajt, még nagyobb szelet csinál.
Én hipp-es édesköményt ittam, nem tudom, mi köze van a sima köményhez. Az elején úgy tűnt, használ így, de a fene tudja, nem véletlen volt-e.
Igen, én ittam.
Sokat segített az etetés közbeni böfiztetés és a tornáztatás is (pelenkázáskor tornáztattam). Volt, hogy szoptatás előtt fejtem egy kis előtejet, hogy kevesebb legyen, hátha a laktózt nem tudja lebontani. Espumisant is adtunk. Ha ezt mind csináltam, jó volt. :)
Én se voltam, és a mai napig nem vagyok biztos benne, hogy tényleg a hasa fájt. Néha egész biztos, de szerintem ő sokszor csak a fáradtságtól sírt, rém keveset aludt napközben.
Szia!
Az enyém is 40-70 percet alszik egyhuzamban, úgy hogy közbe-közbe felriad :-(
Délig ő a fáradtságtól sír, azt látom már, de délután igen tekereg. Most Bio Gaiát adok neki délután, azután kakil is egy nagyot, de azt csak 1x lehet egy nap. És tornáztatom. És ma először nem ittam szoptatós teát. Hátha az segít. Úgyis szedek tejserkentő Motherlove-ot. Úgy nézem, van tejem. Lehet kipróbálom az espumisant, vagy valami mást. Az espumisan nekem nem sokat segített, amikor terhes voltam.. Köszi a választ!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!