Hogy bizonyítsak neki, hogy megváltozok?
Az utóbbi időkben sok stressz ért minket, ház felújítás, esküvőre való készülődés, tervezgetés a jövőnket illetően és ennek hatására én is ingerlékenyebb lettem mindig volt valami ami nem tetszett pl sokat cigizik, ne járjon sokat a kocsival (egy fizetésből élünk) és egyéb dolgok. Ez kb. 1 éve zajlik nálam, hogy mindig volt valami amiért cseszegettem. Beláttam és belátom, hogy sokszor okoztam neki szenvedést és tegnap mondtam neki, hogy megváltozok mert szeretem és nem akarom elveszíteni ő azt mondta, hogy nem bízik már a változásban, már nem bírja idegileg, kivan teljesen. Néha úgy érzem, hogy nem akarja folytatni, másrészt pedig látom, hogy igen, tudom és érzem, hogy szeret akkor nem mondaná, hogy szeretlek nagyon. 4 éve vagyunk együtt, együtt terveztük a jövőnket és tervezem is, nem akarom azt eldobni amiért megdolgoztunk ez idő alatt. Ha nem szeretne nem terveztünk volna a héten is, hogy mi mindent fogunk vásárolni, nem vettük volna meg egymás karácsonyi ajándékait.
Mit tegyek, hogy higgyen bennem, hogy megváltozok, nem lesznek beszólogatásaim (attól fél, hogy 2 hónapig oké lesz minden és utána ugyan az mint régen, fél a fájdalomtól) én akarom a változást mert van kiért.
Mit tegyek, hogy bebizonyítsam Neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!