Szenteste mindenkinek otthon a helye! Szerintetek?
Köszönöm szépen az eddigi válaszokat mindenkinek!
Kedves Utolsó! Egyáltalán nem akar velünk találkozni sem most, sem máskor. Ezt nem mondta ki így soha (csak azt, hogy nincs ránk igénye), de ez már kiderült abból, hogy több mint fél éve nem jött, a mi babánkat sem jött el megnézni, aki már elmúlt egy éves. Rengeteg lehetősége lett volna, hogy javítson ezen a viszonyon, mert mi csak falakba ütköztünk. Ezért utáltam meg ennyire. Volt olyan, hogy a saját gyerekét nem engedte be, mert anya vitte haza, és ő éppen haragudott rá. Szerintem ezek olyan dolgok, amiket nem lehet megbocsátani. Az én szemembe az a legalja, amikor valaki jobban gyűlöli az anyósát, mint amennyire a saját gyerekét szereti.
Náluk sosem volt ünnepelve a szenteste, ezt szerintem most csak azért találta ki, mert tesóm eljött volna, neki meg nincs kedve. Gonosz ő hidd el, nekem 6 évig tartott mire rájöttem, hogy ő tényleg ennyire érzéketlen és önző.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!