Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szenteste mindenkinek otthon...

Szenteste mindenkinek otthon a helye! Szerintetek?

Figyelt kérdés
Tesóm nyögte ezt be apukámnak. :( Eddig mindig a szüleimnél tartottuk a szentestét, ott jött össze a család. Nekünk van gyerekünk, tesóméknak is 2, de ők karácsonyfát sem szoktak állítani a gyerekek miatt. Szerintetek normális dolog ilyet mondani?
2013. dec. 21. 08:36
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os! Az én gyomrom nem bírja az álszent émelygést, és szívből örülök, hogy nem kell az idióta sógornőmmel találkozni. Amúgy sem maradnék vele egy légtérben. Tett érte nem keveset, de mégis mindig alulmúlja önmagát. Szar ember és szar anya. Tudom nem szabad ítélkezni, de ez van.
2013. dec. 21. 09:27
 12/24 anonim ***** válasza:

Nekem a szüleim otthona, mindig otthonom marad...

A szűk rokonság nálunk Szenteste mindig összejön a vacsora és ajándkozás után.

Inkább az a fura, ha van gyerek, és mégsem állítanak fát..

Az aogyan a tesőd értelmezi nem normális, amúgy igaza van...senki ne legyenidegenekközt, utcán, kocsmában..akárhol...

De igazából mégsincs igaza a lényeg, hogy a szerettei közt legyen az ember..hiszen ha elutazik valahova a család úgy is jó..

Viszont ha nekünk lesz gyerek mi sem megyünknszent este sehova, hanem 3-asban ünneplünk..

Majd 25-26 megyünk (mindkettőnk szülője távol lakik)

2013. dec. 21. 09:30
 13/24 anonim ***** válasza:
Bocs frissítettem és elküldte mégegyszer
2013. dec. 21. 09:30
 14/24 anonim ***** válasza:
Viszont én abba gondolok bele, hogy a férjem is természetesen velünk tölti a Szentestét...200 km-re az édesanyjtól...
2013. dec. 21. 09:33
 15/24 A kérdező kommentje:
Mi egy városban lakunk, senkinek nem kell utazni. A férjem szülei laknak 30km-re, az meg nem távolság.
2013. dec. 21. 09:44
 16/24 anonim ***** válasza:
85%

"Szar ember és szar anya."

Akkor meg is adtad a választ saját magadnak. Ő vajon mit mondana rólad?

Na de az émelygős szeretet ünnepe előtt ilyet írni valakiről....

2013. dec. 21. 10:09
 17/24 A kérdező kommentje:

Már nem érdekel mit gondol rólam... Megvan az oka amiért így vélekedek róla, de most nem ez volt a kérdés.

Nem állítanak fát, mert akkor figyelni kellene a gyerekekre... Mindenhez ez a hozzáállás. Amíg tesóm egyedül élt, addig mindig volt karácsonyfája... Neki volt rá igénye.

2013. dec. 21. 10:16
 18/24 A kérdező kommentje:
Ja, és kedves 6-os, én ezt a szemébe is megmondanám ha megkérdezné. Én vele már sokszor próbáltam tisztázni ezt a nem tudom mit, hogy mi a baja, de nem mondta meg csak hazudozott, hogy semmi. Neki csak egyszer kellene tőlem megkérdeznie, én megmondanám neki.:) Már nem akarok vele jóban lenni, most már tesómra való tekintettel sem. Sikerült elérnie ezt nálam.:) Érdekes... Még senkit nem utáltam ennyire mint őt. Remélem eljön az idő, amikor nem fog érdekelni. És igen, mindezt a szeretet ünnepe előtt írom, mert vele még képmutatásból sem szeretnék jópofizni.
2013. dec. 21. 10:20
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem mentek Ti anyukádékhoz szenteste? Tesód meg maradjon otthon fa nélkül szentestézni a gyerekeivel, ha neki úgy jó.

Fura hozzáállása van a testvérednek.. Nekem is van gyerekem, el se tudnám képzelni a szentestét fa nélkül, meg a szüleim nélkül.

Mikor kicsi volt, asztalra tettem a fát, egy sarokba. Meg lehet vele értetni, hogy vigyázzon. Összetört nekünk is pár dísz, de az sem a fán. Na és? Fogyó eszköz.

2013. dec. 21. 10:39
 20/24 anonim ***** válasza:

Mi is kiprobaltuk igy,a fiam szuletese utan az elso karacsonyt az en csaladommal,masodikat a ferjem szuleinel toltottuk.Hatalmas hianyerzet maradt bennem mindketto utan,mintha azokon az eveken kimaradt volna a karacsony.

Nekunk mindket esetben repuloutat jelentett a karacsonyi latogatas 1-2 hetes tartozkodassal.Igy elotte nem volt diszvasarlas,karacsonyfadiszites,sutes-fozes,tehat semmi ami lelkileg felkeszit az unnepre.Egyszeruen csak minden kesz volt mikor megerkeztunk.

Ez a felallas egyikunknek sem tetszett,azota itthon toltjuk a karacsonyt es mindenkit szeretettel varunk aki szeretne velunk tolteni az unnepet.

2013. dec. 21. 14:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!