Szakítsak vagy mit csináljak?
3 éve vagyunk együtt a barátommal. A kapcsolatunk elég érdekesen indult. Csak barátok voltunk nagyon sokáig majd barátok-szeretők, majd egymásba szerettünk és nagyon boldogok voltunk, jó sokáig. Kb. 1 évesek voltunk amikor mind a ketten megcsaltuk a másikat. Azért mert nem jöttünk ki jól abban az időszakban. De ő többször is engem. Én bevallottam, ő csak akkor amikor már én is. Egyébként sosem szokott nekem hazudni, ez volt az első és az utolsó is amiről tudok. Akkor szakítottunk. De újra összejöttünk mert nem bírtuk egymás nélkül. Mindenben számíthatunk egymásra, mindent meg tudunk beszélni, csak sokat veszekszünk mindenen. Mindennél jobban szeretem amióta megismertem. De ez alatt a 3 év alatt egymás agyára mentünk. Szakítottunk már azért is mert ő kijelentette, hogy nem szeret, de aztán rájött, hogy mégis. Rengeteget veszekszünk, és többször szakítottunk is már. Nem olyan régen annyira összevesztünk, hogy elég erősen megszorította a karomat. Akkor határoztam el, hogy na ebből elég. Vége. De ő is ugyanúgy imád engem. De ez már beteges? Nem tudunk meglenni egymás nélkül, de együtt sem. Szünet sem működik mert nem megy nélküle semmi. Csak mindketten kikészültünk már idegileg egymástól. Nagyon gondolkodom rajta, hogy elhagyom örökre de félek, hogy ugyanaz lesz mint eddig. Se veled se nélküled. Ennek meg nincs sok értelme. Ráadásul nem egy lány vagy rákattanva teljesen. És megőrjít a tudat, hogy ha szakítunk akkor valamelyikkel összejön. És ő is így van velem. Nagyon féltékeny. Nagyon szeretem de megőrülök tőle.. :( Teljesen tanácstalan vagyok. Nem tudom, mi lenne a legjobb nekünk. Eddig semmi sem sikerült..
Voltatok már ilyen helyzetben? Mit csináltatok és mi volt a történet?
Voltam hasonló helyzetben. Sokáig tartó se veled se nélküled szenvedés után összeszedtem magam (megjegyzem, nem volt egyszerű), és azt mondtam: holnaptól nem találkozunk, nem telefonálunk, nem küldünk sms-t, mail-t, letöröllek az msn-listámról. Teljes információszünet egy hónapon át. Addig mindenki szépen le tudja tisztázni magában, hogy mit szeretne, maradni vagy menni. Megbeszéltük még ezen a napon, hogy pontosan hányadikán, hol, hány órakor fogunk találkozni, hogy emiatt se kelljen beszélnünk.
Tartottuk magunkat a dologhoz. Átgondoltuk, lenyugodtunk, végleg szétmentünk. És megnyugtatlak, most sokkal jobb. Jobb mint valaha.
Sok erőt hozzá!!
Te vagy az úgynevezett booty call, azaz az a nő, akit akkor hív fel egy férfi, ha kanos, vagy éppen nincs senkije, és társaságra vágyik. A booty call sokszor alkalmi kapcsolat erejéig is megtartható, de együttélni nem lehet vele tartósan. Akármikor meg lehet csalni, a kapcsolat szexkapcsolatnak indul, amit gyakran előz meg barátság.
Néha a felek több komolyságot akarnak kihozni a dologból, ezen próbálkozások 99%-a súlyos kudarccal végződik, hiszen a dolog mozgatórugója voltaképpen a szex, és nem valódi érzelmek(könnyű összekeverni).
Az ilyen kis társulások évekig is tarthatnak, de a felek(ahogyan a te esetedben is) nem képesek az egymással szembeni hűségre, hiszen a szexuális sokszínűség az egyik alapfeltétele, sőt, a lényege a dolognak.
Végól az egyik fél túl sokat akar, míg a másiknak az már túl nagy kötöttséget jelent. Ekkor lesz vége a dolognak, de mindig fennáll a lehetősége, hogy pár numera erejéig még összejöjjenek.
Szia!
Ismerős régről a helyzet. Én csak második esélyt adtam a pasinak, bár nagyon fájó volt elengedni. Azóta sem bánom. Amiatt meg ne félj, hogy nem lesz más. Csak jobb lehet!
Ha már ennyire seveled, senélküled, akkor a következő háború utáni kibékülésnél csak egy esélyt adjatok magatoknak: az utolsót.
34 N.
Ilyen az első nagy szerelem, sajnos.
Csaknem mindenkinek van ilyen története, nekem is, mintha magamat olvasnám.
Végiggondoltam, mit akarok az élettől, kell-e ez nekem. Aztán végleg szakítottam. Nagyon nehéz volt, mindig rá gondoltam, de olyankor mindig újra végiggondoltam mindent és ugyanoda lyukadtam ki, így nem hívtam, nem válaszoltam. Nagyon sok idő után (így készülj rá!) lett új kapcsolatom, és még több idő kellett, hogy ne jusson eszembe állandóan.
Az első szerelem emléke nehezen múlik és ez benne a szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!