Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Neked van olyan amit szégyells...

Neked van olyan amit szégyellsz, titkolsz a múltadból?

Figyelt kérdés
2013. dec. 20. 10:37
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok. 18-nak is megy a zöld kéz.
2013. dec. 20. 12:47
 22/26 anonim ***** válasza:

Kérdező, szégyellni nem szégyellek semmit - nem azért, mert ne követtem volna el hibákat, hanem azért, mert a hibáimmal együtt vagyok az aki - titkolni meg... hát attól függ, ki előtt... más kategória a párom, és más egy hivatal teszemfel, a rendőrségre nyilván nem úgy megyek be, hogy én ebben az évben összesen 126 km hosszan léptem át a megengedett sebességet és 11x tilosban is parkoltam, ide lőjetek:)))

Mindamellett a titkolózás sem jellemez, ha úgy gondolom, hogy valakinek valamihez nincs köze, azt meg megmondom, és kész.

2013. dec. 20. 12:55
 23/26 anonim ***** válasza:
NINCS!!!!
2013. dec. 20. 14:31
 24/26 anonim ***** válasza:
Elég vadóc, emellett túlérzékeny és szorongó fiatal lány voltam, ami nagyon rossz kombináció, úgyhogy elég sok hülyeséget elkövettem, de igyekszem nem szégyenkezni, vagy bűntudatot érezni, inkább tanulni a hibákból.
2013. dec. 20. 14:45
 25/26 anonim ***** válasza:
Bulimiás voltam öt évig. Senki nem tudja.
2013. dec. 20. 15:30
 26/26 zabmester ***** válasza:
Titkolni éppenséggel nem titkolok semmit, de persze, van olyan, amit nem reklámozok. Szerintem ilyen mindenkinek van.
2013. dec. 20. 18:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!