Mi az, amit a legjobban szégyellsz?
Figyelt kérdés
2012. jún. 1. 18:13
1/11 anonim válasza:
azt szégyellem,h sokszor a saját döntéseimnél sem tudok kitartani sokáig,és sokszor döntésképtelen vagyok,miközben itt lenne az ideje 19 évesen h tudjak döntéseket hozni,amikért felelősséget tudok vállalni...
2/11 anonim válasza:
azt h túl naiv vagyok bizonyos helyzetekben és mindig csak reménykedem h hátha...de aztán jön a pofára esés...
3/11 anonim válasza:
szégyellem hogy másokat nagyon könnyen eltudok ítélni bizonyos dolgokért mert engem is sokan elítélnek.
4/11 anonim válasza:
hogy nem bírok szakítani,mindig velem teszik ezt
7/11 anonim válasza:
20 évesen érettségizni. Komoly tervekkel álltam az életem előtt. Beosztottam az időmet. Karriert akartam. Elbuktam.
8/11 anonim válasza:
Elutasítottam egy nagyon értékes személy barátságát.Csodás ember volt,nagyon bánom hogy nem ismertem meg jobban,hogy nem ismertem fel időben milyen szerencsés lehetnék hogy egy ilyen személy adta nekem a hűségét és barátságát.
9/11 Damm válasza:
heheheee :D rám mindegyik igaz konkrétan,de én csak azt szégyellem h egy bunkó vagyok,néha gyötör is a bűntudat de elég ritka :D
10/11 anonim válasza:
Az országomat és annak vezetőit, de azt nagyon, főleg külföldön.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!