3 napos céges kirándulás (vedelés). Ez belefér egy kapcsolatba?
Síelni menne a párom. Elvileg. Minden évben mennek. A sífelszerelés viszont maximum az első napon kerül elő, utána csak buli és vedelés van. Láttam képeket a korábbi évekről . Az esték rendszerint sztriptíz bárban végződnek, meztelen táncoslányok vannak a képeken. Ráadásul ismerem a kollégáit, többen rendszeresen k.rváznak. A szó legszorosabb értelmében, prostihoz járnak néha- néha, pedig otthon a feleség és a gyerek.
Nem lenne bajom az egésszel, ha tényleg síelésről lenne szó. De ez csak egy ürügy. A céges bulikkal sics bajom, menjenek,piáljanak. Na de 3 napra lelépni... Ez tényleg belefér? Túlreagálom? 2 éve vagyunk egyébként együtt, tavaly is volt, és én teljesen kikészültem itthon.
A történethez hozzátartozik, hogy alapvetően bízom a páromban,de ha iszik, akkor a legkevésbé sem,ezt ő is tudja, meg is érti, ismeri magát. Ő teljesen kifordul magából, és nincs határ. Legtöbbször nem is emlékszik ilyenkor.
Az én ajánlatom az volt, hogy menjen el, de ne piáljon. Néhány sör oké, de ne vedeljen, hiszen elvileg egyébként is síelni megy. Erre azt mondta, akkor inkább el se megy.
Ez normális? Én vagyok a hárpia? Én sem lépek le napokra bulizgatni semmilyen indokkal.
A bármi néven nevezett "céges bulik", meg a "csapatépítő tréningek",
többnyire a féktelen szexről és a piálásról szólnak!
Aki mást mond, az hazudik, vagy csak bebeszéli magának, hogy ez nem úgy van!
Azért az, hogy kötelezően a szexről is szólnak, erős túlzás. De majd megkérdezem a páromat, hogy a legutóbb mi volt, mert akkor csak férfiak voltak (eleve kevés nő dolgozik náluk, erre meg az a kevés sem ment el), és valami erdő közepén voltak. Ha ott kötelező jelleggel szexeltek, akkor eddig elég jól titkolta a párom, hogy a férfiakhoz is vonzódik :D
Természetesen afelől nincs kétségem, hogy ittak, de ez nem is volt titok.
Amúgy jut eszembe, valamikor régen én is dolgoztam olyan cégnél, amelyik ilyen többnapos banzájt rendezett időnként, voltam is ilyenen. Nyilván nem az volt a hobbim, hogy a többiek után kémkedjek, de azért amennyit én láttam ebből, hát szex leginkább azok között volt, akik céges buli nélkül is összejártak, akár várta otthon őket valaki, akár nem. Nem ott pattant ki a fejükből az ötlet, hanem már a munkahelyen elkezdtek kavarni. Más kérdés, hogy az egész társaság sakál részeg volt, de még mindig nem értem, miért olyan nagy bűn ez, ha valaki amúgy nem alkoholfüggő.
Egy olyan férfival akinek ezek értékek és ilyen kollegákkal, barátokkal jól érzi magát nem lennék. A vőlegényem (párom, férjem) ne azért ne menjen egy ilyen helyre mert én nem engedem el, hanem azért ne menjen, mert ez nem egyezik az elveivel. Az meg hogy"elengeded" és ne piáljon olyan lúúúzerül hat, az asszony elengedte, de nem ihat...ÉÉéérted már?
Nem a bulival van baj...hanem azzal, hogy nincsenek kiforrot értékei, nézetei a párodnak sem az ivásról sem a nőkről, párkapcsolatról...
23-N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!