Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » 3 napos céges kirándulás...

3 napos céges kirándulás (vedelés). Ez belefér egy kapcsolatba?

Figyelt kérdés

Síelni menne a párom. Elvileg. Minden évben mennek. A sífelszerelés viszont maximum az első napon kerül elő, utána csak buli és vedelés van. Láttam képeket a korábbi évekről . Az esték rendszerint sztriptíz bárban végződnek, meztelen táncoslányok vannak a képeken. Ráadásul ismerem a kollégáit, többen rendszeresen k.rváznak. A szó legszorosabb értelmében, prostihoz járnak néha- néha, pedig otthon a feleség és a gyerek.

Nem lenne bajom az egésszel, ha tényleg síelésről lenne szó. De ez csak egy ürügy. A céges bulikkal sics bajom, menjenek,piáljanak. Na de 3 napra lelépni... Ez tényleg belefér? Túlreagálom? 2 éve vagyunk egyébként együtt, tavaly is volt, és én teljesen kikészültem itthon.

A történethez hozzátartozik, hogy alapvetően bízom a páromban,de ha iszik, akkor a legkevésbé sem,ezt ő is tudja, meg is érti, ismeri magát. Ő teljesen kifordul magából, és nincs határ. Legtöbbször nem is emlékszik ilyenkor.

Az én ajánlatom az volt, hogy menjen el, de ne piáljon. Néhány sör oké, de ne vedeljen, hiszen elvileg egyébként is síelni megy. Erre azt mondta, akkor inkább el se megy.

Ez normális? Én vagyok a hárpia? Én sem lépek le napokra bulizgatni semmilyen indokkal.

2013. dec. 20. 02:42
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
86%

Az én párom is hasonló kaliber. Ritkán jön össze a haverokkal és issza magát csúnyán le, de ha igen, akkor nagyon! Ilyenkor nem lehet utolérni, nem veszi fel a telefont és vállalhatatlan a viselkedése. No nem agresszív és (remélem) nem megy rá minden nőre, de részeg na... mit szépítsünk? Ha már járni sem tud valaki rendesen alkohol miatt, az szerintem undorító. Hoztam már sajnos így haza kanbuliból. Utálom, ha ilyen, nem bírom elviselni.

Nyáron elengedtem másfél hétre a haverokkal "nyaralni". Az lett a vége, hogy másfél hétig semmit nem hallottam róla, nem lehetett elérni, ha véletlen felvette a telefont lerázott fél perc után és én voltam a szemét, ha megmertem említeni, hogy nem erről volt szó és rohadtul elegem van abból, hogy visszaél a bizalmammal. Én utána néhány hétre haza is költöztem a szüleimhez, mert szerintem abszolút nem volt fair ez tőle. Teljesen szembe ment azzal, amit előtte megbeszéltünk. Megbocsátottam neki és hazajöttem, de bízom abban, hogy ez jó lecke volt a számára. Innentől kezdve nem érdekel hova akar menni huzamosabb ideig a haverjaival, kollégáival, nem mehet, vagy engem felejtsen el, ezt tudja ő is. Nem a csajozás miatt, mert ha akar bármikor máskor is megcsalhat... Szimplán csak ha megbeszélünk valamit (pl. hogy elérhető lesz mindig, hív mindennap, stb.), akkor ne tűnjön el másfél hétre és ne hordjon le a sárga földig részegen, mert számon merem kérni az ígérteket. Egy-két napra még szavaznék neki bizalmat, de ha ismét kudarcot vallana, akkor oda sem kell többet mennie... Nem fogom itthon tövig rágni a körmeimet, hogy egyáltalán él-e még, vagy mi van vele. Számomra ez nem felnőtthöz méltó viselkedés. Üljön össze a kollégákkal egy estére, rúgjanak ki a hámból, nem zavar, de nekem hosszabb időkre nem hiányzik ez.

Nos ebből kiindulva nem gondolom, hogy hárpia lennél, vagy ha igen, akkor én is igencsak az vagyok. Ellenben abban igaza van másoknak, hogy nem kell részegnek lennie, avagy elmennie síelni ahhoz, hogy megcsaljon, ha meg akar. Nekem van olyan külföldön dolgozó ismerősöm, aki magyar csapattal van kint és rengeteget mesél. Azt mondta vannak olyan 30-as házas emberek, akikről sosem mondaná meg senki, de minden második héten k*rváznak. És vannak kint olyan egyedülálló fiatalok, akik lehet elmennek a többiekkel egy éjszakai lebujba, de sosem fizetnének be egy hivatásoshoz... Neked kell megítélned, hogy a párod melyik kategóriába tartozhat, ha nem vagy mellette.

2013. dec. 20. 10:13
 22/36 anonim ***** válasza:
52%

Nem lennék együtt olyan emberrel, akinek jellembeli hibái miatt korlátokat kell szabni, "megtiltani" dolgokat. Nem a gyerekem, hanem elméletben a párom, aki egy felnőtt értelmes ember. Ha egy felnőtt értelmes ember nem ismeri a határait az ivászatban akár csak évi egyszer is, illetve ilyen emberekkel veszi körül magát akik k*rváznak, azt gondolom nincs keresnivalónk egymás mellett. Én személy szerint gyűlölöm a korlátokat, nekem ne mondja meg senki mit és hogyan hol csináljak, ugyanez fordítva is, a párom dolgába se szólok bele, de én is és ő is tudjuk hol a határ, anélkül hogy egymást "nevelnünk" kellene.

Én a helyedben azt mondanám neki menjen el, de ha nem bír felnőttként viselkedni, akkor majd viselje a következményeit...

2013. dec. 20. 10:21
 23/36 anonim ***** válasza:
88%
Múlt héten a páromnak céges bulija volt és hajnali háromkor jött haza. Én ezt akkor nagyon furcsálltam, mert nálunk és a környező cégeknél ilyen nincs, van egy egyszerű kis vacsora, ahol mindenki max 1,5-2 órát marad és kész. Azt hittem, valami nem stimmel, de ezek után, amiket itt írtok, egyszerűen elképedek, hogy mik vannak. :-(
2013. dec. 20. 10:26
 24/36 anonim ***** válasza:
58%
Én simán elengedem a férjem egy ilyen buliba, mert megbízom benne. Egyébként, ha a párod hajlamos arra, hogy megcsaljon ittasa, akkor nem kell ahhoz 3 napos céges buli meg fogja tenni, akár egy sima hétvégi buliba is. Szóval szerintem nem ezen múlik.
2013. dec. 20. 10:41
 25/36 anonim ***** válasza:
88%
Engem sosem lehetett meggyőzni ezzel a "ha iszik, kifordul magából" szöveggel. Egy ember nem változik meg, csak azért, mert iszik, maximum részeg lesz. Az alaptulajdonságok akkor is megvannak egy emberben, ha nincs alkoholos befolyásoltság alatt. Tehát én azt gondolom, hogy aki részegen k*rvázik, az megteszi ezt józanon is annyi különbséggel, hogy akkor nagyon odafigyel a lebukás elkerülésére.
2013. dec. 20. 10:44
 26/36 anonim ***** válasza:
91%

Egyszerűen állj a párod elé azzal, hogy te elmennél a barátnőiddel egy hasonló útra, és minden este egy táncosfiúnál fog végződni. Kíváncsi vagyok mit reagálna :)

Egyébként 3 napra én nem örülnék, ha lelépne. Ha tényleg síelnének nappal és este berúgnának, hát istenem, menjen. De arra kifizetni egy valag pénzt, hogy ők tényleg csak részegen fetrengjenek 3 napig...

Nem a sztriptíztáncosnőktől féltem én; voltunk mi már ilyen helyen közösen is, és nem kell tőlem engedélyt kérnie ha részegen betévednek egy ilyen helyre a haverjaival (akik között szintén akad rendszeresen prostizó...). Engem csupán a tény zavarna, hogy szerinte egy 3 napos részeg tivornya megengedhető egy kapcsolatban, lévén hogy valószínűleg a fordítottjának ő maga cseppet sem örülne...

2013. dec. 20. 10:56
 27/36 A kérdező kommentje:

Már mondtam neki, ha elmegy, én nem ülök itthon addig, én is kiruccanok pát napra tivornyázni. Ez valahogy nem tetszik neki... :)

Egyébként nem tartok a legkevésbé sem attól, hogy megcsalna, mindaddig, amíg józan. Tényleg létezik az a típus, aki ennyire kivetkőzik magából, ha iszik. Én ismerek több ilyen embert is, pont ezért, ők nem isznak.

igazság szerint már a párom is csak akkor iszik többet, ha én is vele vagyok. Ha nem, akkor már megáll néhány sörnél. Így egyeztünk meg, és ez a szisztéma eddig működött. A kapcsolatunk elején előfordult, hogy ilyen mulatozás alkalmával kikapcsolt telefonnal felszívódott. A pohár akkor telt be, amikor egy éve elment a haverjával 1-2 sört meginni. Megígérte, hogy ennyi, és jön haza. Majd pár óra múlva írt egy smst, hogy jó a buli, ma nem jön haza. Elment oda, ahová én együtt szerettem volna, csak neki nem volt kedve, mert fáradt... Mire másnap reggel hazajött, én már nem voltam ott. Összeszedtem a cuccaim, és egy hétig azt sem tudta hol vagyok. Jött a könyörgés, az ígérgetés. Megbocsájtottam, de ekkor meg is egyeztünk abban, hogy nélkülem nincs vedelés. Az ő ötlete volt, én is úgy gondolom, ilyesmit nem szabhatok meg. De ha ő saját elhatározásából erre a döntésre jutott, akkor szerintem igen is tartsa magát hozzá. Ez egy évig jól működött, de most kiverte a biztosítékot ez a síelősdi...

2013. dec. 20. 11:33
 28/36 anonim ***** válasza:
65%
Én elengedném, mert ha rendes ember, akkor nem fog elárulni, ha viszont nem az, akkor meg semmit nem veszítesz vele. Nekem volt olyan kapcsolatom, több is, ahol az exem csak úgy közölte, hogy bocsi, de nála alszik a legjobb barátnője (lány barátok). Kicsit zavart, de úgy voltam vele, hogy mindig lehet találni kiskaput, ha meg akar csalni, úgyis meg fog, ha mindent megtiltok neki, úgyhogy sz@rtam bele. Ezért nem éri meg féltékenykedni. Volt egy másik exem is, akinek nagyon sok lánybarátja volt. Ő végül meg is csalt, de ahogy megtudtam, kidobtam. Viszont a harmadik exem nem csalt meg, pedig házibuliba is elengedtem, ahol voltak csajok. Vagyis lehet, hogy megcsalt, mert amikor felmerült ez a téma, közölte velem, hogy ha ilyesmi történt volna, az soha nem derült volna ki:DDDDDDD Kit érdekel? Csak az utolsó, suttyó férgek csalják meg a másikat és ha valakit annak tartok, vagyis nem bízok benne, ahhoz nem megyek férjhez és inkább derüljön ki előbb a megcsalás, minthogy szőnyeg alá söpörjem a problémát és mindent megtiltsak neki. Nekem ezerszer jobban megérte az, hogy megcsaltak, talán kétszer is, de egyszer biztosan, mint az, hogy nyomkövetőt szereljek rá és erőszakkal tartsam magamnál. Aki menni akar, az menjen!
2013. dec. 20. 11:45
 29/36 anonim ***** válasza:
46%
nem megyek hozzá férjhez, ez kimaradt
2013. dec. 20. 11:46
 30/36 anonim ***** válasza:
74%

Úúúútálom ezeket a többnapos céges utakat. A férjemék évi 2X mennek, a mi cégünknél is régebben évi kettő volt, mostmár csak egyre van pénz. És igen, vannak megcsalások is sajnos, mentek már így tönkre női kollegák házasságai. (Ők csalták meg a céges bulin a férjüket!!!!) nyilván lehet, hogy a céges pasinak is volt otthon párja, nem tudom. Nem tudom mi a francnak kell ezt csinálni. Férjem idén megmondta kerek perec a főnöknek, ő erre több napon át nem kíváncsi, ő nem hagyja itt a feleségét és a babáját ennyi időre, tojik bele, nem megy. (velem nem is beszélt még erről, teljesen magától mondta.) Én mindig elengedtem amúgy, de fújtattam közben folyamatosan, volt, hogy még egy hónapon át is ráment a dühöngésem a jó kapcsolatunkra, én ezeket a főnököket fingatnám meg rendesen, akik ezt kitalálják, nincs elég válás így is, meg széttört család, egyedül nevelt szenvedő gyerek?

Nem tartom ezeket igazán embernek, erre normális családos embernek nincs igénye. Nem vagy hárpia amúgy. Na, kidühöngtem magam. Ja, és férjemnél, mikor egyszer azért nem ment el egy ilyenre, mert én már foglaltam wellness hétvégét kettőnknek addigra, utána nem kapta meg a cégnél a jó melókat, és megjegyzéseket tettek rá, hogy milyen papucs...!!!!

2013. dec. 20. 12:47
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!