Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » El kell költöznünk anyóséktól,...

El kell költöznünk anyóséktól, tudtok jó albérletet?

Figyelt kérdés

Lehet hülye kérdés, de ma nagyon kiborultam, teljesen ki vagyok!Eddig nem találtunk megfelelőt...egy picike garzon is jó lenne, 25nm-es is, 30-40ezer körül, Pesten(5.15.,4.kerület vagy környéke)...

bocsi, csak kicsit összejöttek a dolgok ma...

2009. nov. 25. 12:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Expressz, meg ilyen oldalakon keresgélj. Van sok!
2009. nov. 25. 12:38
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem veled levelztem az újpesti albérlettel kapcsolatban pár napja?
2009. nov. 25. 12:39
 3/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem valószínű, hogy ezen az oldalon találsz jó albérletet. Erre vannak a hirdetések, neten is, újságban is, meg a közvetítők. Én pl. közvetítőn keresztül találtam, sokszor olcsóbbak vannak, mint amiket neten hirdetnek.
2009. nov. 25. 12:40
 4/10 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de ilyen áron Pesten nem kapsz lakást még kicsit se, főleg nem az 5. kerületben! 50.000-nél kezdődnek az árak!
2009. nov. 25. 12:40
 5/10 anonim ***** válasza:
van ilyen "olcsó" albi, ne keseredj neki!! Még a neten is lehet keresgélni Gyakran ingatlanos oldalakon is "kiadó lakás" címen!!
2009. nov. 25. 12:55
 6/10 A kérdező kommentje:

köszi...igen, keresgéltem, most rátaláltam a kodex ingatlan nevezetű cégre, igaz hogy van regisztrációs díj, de lehet az lesz belőle,hogy regisztrálunk, mert jóformán az összes olcsó "albi" az ő nevük alatt van az expresszen, meg máshol is.

Ja amúgy én vagyok az Újpestes, akivel leveleztél, de sajnos nem az igényeinknek megfelelő volt a lakás.De azért köszi még egyszer.

2009. nov. 25. 13:17
 7/10 anonim ***** válasza:
7 ker, dob utca 50e-ért? minden van a lakásban, nektek csak a cuccaitokat kell hozni. rezsi se sok :)
2009. nov. 25. 20:19
 8/10 A kérdező kommentje:

a tied a lakás?ha küldesz egy számot felhívnám...akár priviben is:timea08@gmail.com

mondjuk lehetne 45, de azért érdekel.Kép van esetleg?

Amúgy most találtam egy párat, még férjemmel el kell mennünk megnézni...

2009. nov. 26. 09:44
 9/10 anonim ***** válasza:

itt a linkje: [link]

amúgy igen, anyukámé a lakás :)

van rajta telszám is, itt még 55ért van hirdetve, de lehet, hogy kiadom 50ért is.

nyugodtan hívd fel az értékesítőt és megmutatjuk nektek a lakást.

2009. nov. 27. 13:50
 10/10 A kérdező kommentje:
nagyon köszi a linket, közben párom talált egy két lakást, amit szeretne/szeretnénk megnézni, de ha még aktuális lesz, akkor hívom a közvetítőt:)köszi még egyszer:)
2009. nov. 30. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!