Ilyenkor mi legyen a gyerekkel? Vigye haza?
Péntektől most hétvégéig apukánál van a gyerek, azaz a páromnál. Ő viszi oviba stb. Felhívták az oviból, hogy a gyerek bárányhimlős, menjen érte. Most mennek a gyerekorvoshoz.
Páromat kérdeztem,ő még nem kapta el a bárányhimlőt, hallottam hogy felnőtt korban ez még veszélyesebb mint gyerekként. Mondtam neki, én nem tudok a gyerekre vigyázni (dolgozom), vigye akkor haza az anyjához.
Azt mondta hogy akkor az ex biztos balhézna...
Háát.
Egyrészt, ha együtt lenne az exével, akkor is elkaphatná.
Lehet, hogy volt bárányhimlős, néha 1-2 pöttyel jár, észre sem veszik.
Ne feltételezzen az exről, hanem beszélje meg vele.
Úgy tudom, meddőség lehet az utóhatás.
Viszont a gyerek minden fertőző betegségénél menekülni fog? Ez benne van a pakliban.
Igen szeretnénk közös gyereket :-)
Ha meggyógyul biztosan elhozza megint!
Hívjátok fel az exet, az a tuti. De biztos van valami oka, hogy erre a hétre odaadta a gyereket, szóval valószínűleg nem fog tudni elmenni táppénzre.
Az már más kérdés, hogy ha úgy érzi hogy visszapasszoljátok hozzá a beteg gyereket, akkor vajon legközelebb mennyire lesz együttműködő.
Jesszus de sokszor elovastam, mire rájöttem, hogy nem te vagy az anya és egyáltalán ki kinek a kije... Na de sikerült.
A véleményem az, hogy ha a párod élni óhajt a láthatásával, akkor nem teheto meg, hogy válogasson. Ez nemcsak jogokkal jár, hanem kötelességekkel is. Ha úgy esik, hogy nála betegszik meg a gyerek, akkor gondoskodnia kell róla. Nem mondhatja, hogy ja bocs beteg vagy akkor viszlek haza anyádhoz. Ha együtt lenne a család, akkor is elkaphatják a felnőttek a gyerekbetegségeket, gondolom, nem költözne emiatt szállodába, valahányszor a gyerek összeszed valamit.
Bocsi, biztos nem ezt akartad hallani...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!