Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek beleegyezzek...

Szerintetek beleegyezzek abba, hogy a párom hozzon minket a kórházból haza?

Figyelt kérdés
Egy hónap múlva szülök. Párom szeretne minket hazahozni a kórházból, de elég figyelmetlenül vezet. Félek, hogy valami baj lesz. Mit tegyek?
2013. dec. 17. 11:20
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
52%

Mi az,hogy kimegy autók elé...?

Ezt a legtöbb esetben meg kell tenni pl itt Budapesten, vagy örökre bennragadsz a kereszteződésben...

A gyalogos majdnem, hangsúlyozom majdnem elütése sem mindegy hogyan...

A zebránál nem áll meg, vagy az "őrült gyalogost" aki kiugrik az autó elé, mert el akarja érni a buszt...

Nem kapott colna jogsit, ha annyra gáz lenne

Én azért megnézém,hogy milyen az a borzasztó vezetése...

Nem kötözködésből, de nem lehet, hogy túlaggódod?

Hány éve vezet? Ezidő alatt volt már balesete?

( anyukám szerint apu őrültként vezet.. Ami nem igaz, annyi igaz, hgy ltalában nem tartja be a sebességkorlátozásokat...90 helyett 100 tehát azért nem 160-nal repeszt, mindenki más szerint biztonságosan és jól vezet, csak anyukám szerint nem)

2013. dec. 17. 11:34
 12/28 anonim ***** válasza:
100%
Én eddig sem ültem volna be mellé, ha így vezet. Ha meghal, akkor egyedül haljon meg.
2013. dec. 17. 11:35
 13/28 anonim ***** válasza:
65%

Jah, értem...

szerintem veletek nem menne így.., főleg ha elmondod hgy újszülöttek tilos száguldozni (még a mentő is lassan megy)

2013. dec. 17. 11:35
 14/28 anonim ***** válasza:
72%

Te tudsz vezetni? Mert akkor eléggé máshogy ítéled meg, ahogy ő vezet...

Az én férjem is vagány és vannak hülye húzásai, ami miatt mérges vagyok rá, de eszembe sem jutna azt mondani neki, hogy ne ő hozzon minket haza a kórházból.

2013. dec. 17. 11:37
 15/28 A kérdező kommentje:
Mi nem Pesten lakunk, hanem egy kis faluban. Még a katonaságnál szerezte a jogsit.
2013. dec. 17. 11:40
 16/28 anonim ***** válasza:
76%
Ha rosszul is vezet és gyorsan is, az egyszerre már sok. Mond meg neki, hogy félsz mellette ülni. Ha van egy csöpp esze, akkor ezen nem kezd el vitatkozni, mégse mondhatja, hogy nem, te valójában nem félsz.
2013. dec. 17. 11:41
 17/28 anonim ***** válasza:
100%
Később hogy fogtok közlekedni? Vagy ezentúl mindenhova taxival/barátokkal jártok a gyerekkel?
2013. dec. 17. 11:53
 18/28 anonim ***** válasza:
60%
Vagy megembereli magát az úton, vagy taxi. Én sem mernék ilyen utazást bevállalni, pláne nem egy újszülött babával.
2013. dec. 17. 11:56
 19/28 anonim ***** válasza:
91%
ha ennyire nem bízol meg benne, akkor miért ő a párod???
2013. dec. 17. 12:01
 20/28 A kérdező kommentje:
Szerintem te sem örülnél, ha a te párod vezetne így.
2013. dec. 17. 12:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!