Hogyan láthatná a párom a kómában fekvő fiát?

16.59
olyanok voltak a körülmények 16évig? ezt légyszi ne már...
ennek ellenére megértem, hogy ki van most. hívja fel az anyját. az meg vagy elküldi a francba vagy nem. de egyébként egy kicsit tényleg későn kap észbe...

17.46
hmmhmm. a párod mozgásképtelen és beszélni sem tud, így telefonálni sem képes?

Valóban nem lehet tudni, hogy észleli-e a környezetét, csak nem tud viszontválaszt adni.
Ha 16 éve nem látta az apját, de az apja beszél hozzá, és elmondja, hogy az apád vagyok, fontos vagy nekem, gyógyulj meg... stb. Soha nem lehet tudni, hogy mi az, ami visszahozza a beteget a kómából!
MINDEN lehetséges módszert meg kell próbálni.
A kislányom egyik barátnője diszkóbaleset miatt esett kómába. Minden nap ment hozzá valamelyik barát, barátnő, a kedvenc számait játszották neki magónról, meséltek neki arról, hogy aznap mi történt a suliban. Egy teljes hónapig tartott, míg aztán egy ilyen alkalommal megmozdult a szeme, s néhány nap múlva, ha lassacskán is, de kezdett fölérződni.
Beszélj az anyukájával, mert ha épelméjű, akkor örül is neki, hogy Te is beállsz a sorba, hogy megmeneküljön a fiatok az életnek.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!