Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam ma este mellettünk...

A fiam ma este mellettünk szeretne aludni. Párom ennek nem örül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:56
1 2 3 4
 31/37 A kérdező kommentje:
Végül is egy ágyban aludtunk a gyerekkel, de a párom vágta a pofákat.
2013. dec. 16. 08:03
 32/37 anonim ***** válasza:
69%

#30 "Mert egy éjszakát nem lehet kibírni a földön, igaz?" - de természetesen ki lehet... de csak akkor, ha az ember maga dönt így.

És nem, ez a dolog nem a szexről szól... hanem értékrendről.

Én sem küldeném a párom a földre aludni... hacsak nem ő maga kéri, hogy ott ágyazzak. Mert az ember maga dönthet így, hogy a földön alszik... de nem várhatja el ezt senki mástól...

2013. dec. 16. 08:34
 33/37 anonim ***** válasza:
7%
26-os vagyok.pontosan az értéktendről van szó.egyértelmű hogy a gyermekem az első, főlleg ha egy olyan kapcsolatról van szó ahol nem közös a gyerek.ha nem tetszik akkor lehet még én hívom a taxit a mostoha apának. :-D
2013. dec. 16. 12:21
 34/37 anonim ***** válasza:
80%

#33, eleve két létezhető lehetőséget írtam - "biztos nem élnék a földre vetett vacok lehetőségével, hanem elkezdeném vagy a saját holmimat csomagolni, vagy az övét." - az, hogy ki ül aznap este a taxiba, az ugye attól függ leginkább, hogy kié a ház... ennyi.

De ugye ez elvi dolog, Kérdező nem aljasult a gyakorlatban az általad tanácsolt szintre a jelek szerint ... így a kérdés a "békésen is megoldható" tartományban maradt - szerencsére.

2013. dec. 16. 12:33
 35/37 A kérdező kommentje:
Nem értem miért kellene elzavarnom a páromat azért mert nem szeretett volna a fiammal egy ágyban aludni?
2013. dec. 16. 13:53
 36/37 anonim ***** válasza:
51%
Még nem olvastam végig az összes választ, de bakker már: KI A FRANC AKAR BETEG GYEREK MELLETT ALUDNI??? Köhög, tüsszög, folyik az orra, fáj a feje, a torka, anyám tyúkja, neki is meg a család többi tagjának is az a LEGEGÉSZSÉGESEBB, ha az egészségesektől elválasztva alszik. Ennyi nyámnyila, életképtelen, szentimentális embert már... És mielőtt jönne a vád, hogy nincs gyerekem és én nem érzem az ősanyaösztönt: kisgyerek az voltam! Beteg gyerek is. A két húgom szintén. Ha betegek voltunk sosem nyafiztunk, hogy mi most a szüleinkkel akarunk aludni, fel sem merült bennünk ekkora ostobaság, megvolt a magunkhoz való eszünk, hogy ez nem volna egészséges. Áááááá beleborzongok ebbe az egészbe. Akit meg lepontoztak a halálba, mert azt mondta ő nem tűrné, ha leköltöztetnék a földre mint egy kutyát annak meg respect! Megkönnyebbülés látni, hogy vannak még igazi férfiak, akik nem hagyják magukat más szeszélyei miatt megalázni! :) Kis empátiáit, harcos amazon anyák! Nem a gyermek a világ közepe! Tíz éves már... Még ha három lenne, akit tényleg babusgatni kell, de tíz, ugyan már!
2013. dec. 17. 19:17
 37/37 anonim ***** válasza:
Csináld azt, amit az én szüleim is csináltak, bár nem szép dolog, vágd át a gyereket :D Mondd, hogy ott aludhat, fél órán belül elalszik, átviszed a szobájába, és kész. :) Lehet sokan fogják írni hogy ez szemétség, de velem sokszor csinálták és még mindig nem szakítottam meg a kapcsolatot velük ezért :D
2013. dec. 20. 08:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!