Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A fiam ma este mellettünk...

A fiam ma este mellettünk szeretne aludni. Párom ennek nem örül. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
2013. dec. 15. 20:56
1 2 3 4
 21/37 A kérdező kommentje:
A párom majdnem 190 cm szóval elég furán nézne ki egy gyerekágyban. Nem tudom mit tegyek, aggódom a gyerekért. A legjobb az lenne ha köztünk aludna.
2013. dec. 15. 21:49
 22/37 anonim ***** válasza:
58%

:-D :-D :-D tényleg fura lenne egy ekkora pasi mondjuk egy autós gyerek ágyon,elkapott a röhögés bocsi...

Akkor pedig ágyazz meg mellé,a fiadnak éjszaka úgyis ha baja van rád van szüksége nem a nevelőapára.Nem kell belekötni nem azért írtam.Csak gondolom a pasi reggel megy melózni és tiszta gyagya lenne ha nem aludná ki magát és.....

2013. dec. 15. 21:52
 23/37 anonim ***** válasza:
64%
A párod csak egy kicsit huncutkodni akart ezt jelenti a "hát na".
2013. dec. 15. 21:56
 24/37 A kérdező kommentje:
A párom holnap itthon marad én kelek hajnalban és megyek dolgozni. Lelkifurdalásom van amiért betegen itthagyom a gyereket.
2013. dec. 15. 21:57
 25/37 anonim ***** válasza:
82%
Akkor tegyél egy matracot, paplant, bármit a gyereked ágya mellé, és aludj ma mellette éjjel. Ha fáj a mellkasa, az nem vicces. Én biztos nem hagynám magára. De te tudod.
2013. dec. 15. 22:04
 26/37 anonim ***** válasza:
59%
Hát én meg simàn befektetném magam mellé a gyerekemet a mostoha apának meg megágyaznék a földre ha kicsi neki a másik àgy.most 10 éves és kérte h ott aludjon.pár év múlva már biztos nem fogja kérni.
2013. dec. 15. 23:21
 27/37 anonim ***** válasza:
12%
#26, bátor, nagyon bátor... velem csinálná meg ezt egy nő, biztos nem élnék a földre vetett vacok lehetőségével, hanem elkezdeném vagy a saját holmimat csomagolni, vagy az övét. Aztán hívnék egy taxit...
2013. dec. 16. 00:30
 28/37 anonim ***** válasza:
84%
1-2 este belefér, főleg, ha tényleg rosszul van a gyerek. Bár ha fáj a mellkasa, akár orvoshoz is elvihetné holnap a párod, ha te dolgozni mész. Nem ártana megnézetni, lehet, hogy egyszerű megfázás, és potyára mentek, de ha tüdőgyulladás, azzal nem szabad játszani. A párod aludjon a nappaliban, a gyerek pedig melletted. Vagy fújjatok fel egy gumimatracot, és azon aludjon, vagy te a gyerek szobájában a matracon. Valahogy oldjátok meg. De ne kényszerítsd rá a párodra, hogy a gyerekkel aludjon, hisz nem is az ő fia. Számomra fura lenne a szitu, hiába a nevelőapja, és jóban vannak, akkor is. "Hát na". Én soha nem aludtam a szüleim mellett, ha beteg voltam, bár nem is kértem. Én csak akkor aludtam ott nagy ritkán, mikor apum éjszaka dolgozott, mert féltettem anyukámat, nehogy baja essen az éjjel egyedül... :) De mikor rájöttem, hogy nem történne vele semmi, utána már erről is leszoktam. Nem voltam az a bújós gyerek, pedig lány vagyok. Én megértem a párod. Bár most nézem az időt, azóta gondolom megoldottátok a problémát. Majd írd meg, hogy hogyan.
2013. dec. 16. 00:33
 29/37 anonim ***** válasza:
72%
Ja, Kérdező, egyébként a kérdésnek - ami azóta tényleg biztos eldőlt - tág megoldási lehetőségei vannak, átcuccolhatsz Te a gyerek mellé, maradhat mindenki a saját helyén nyitva hagyott ajtók mellett, stb...
2013. dec. 16. 00:36
 30/37 anonim ***** válasza:
67%

00:30

Mert egy éjszakát nem lehet kibírni a földön, igaz?

Annak a kisfiúnak fáj a mellkasa, csak annyit szeretne, hogy az anyja mellette legyen, és ezt a hapi nem bírja felfogni, mert rájött a dughatnék. Melyik a fontosabb, őszintén?

Szexelni máskor is lehet, de ha most magára hagyod a saját gyerekedet egy ilyenért... én nem bíznék többet az anyámban az biztos.

2013. dec. 16. 01:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!