A fiam ma este mellettünk szeretne aludni. Párom ennek nem
örül. Mit tegyek?
11/37 A kérdező kommentje:
Tíz éves a fiam. Nem közös gyerek, párom szerint bármi történhet éjszaka ezért ne aludjon köztünk. Konkrétan nem mondott okot a párom. A fiamnak fáj a mellkasa és ezért szeretne velünk aludni. Szerintem megfázott.
12/37 anonim válasza:
szerintem simán, most miért ne??!!Esetleg, ha elaludt átviszitek a saját ágyába.Ezzel jelezni szeretné, hogy nincs jól, vagy hogy most vágyik a szeretetedre :)
2013. dec. 15. 21:25
Hja,bármi történhet az éjszaka..aha..
Szerintem akkor a párod szexet akar,és ezért nem akarja a kisfiút,hogy ott aludjon.Ha a gyerek azt érzi,hogy szüksége van az ANYJÁRA,akkor nehogy már a nevelőapja döntsön a dolgokról.Na ez nem normális,ha engedsz a párodnak..milyen anya az ilyen???Egyszer-kétszer rendben van az ottalvás,nem kell minden este szexelni.
2013. dec. 15. 21:25
Mit ért azalatt,hogy bármi történhet? Nekem is voltak gyerekkoromba komoly mellkasi fájdalmaim és csak anyukám mellett tudtam elaludni. Ha a párodat annyira zavarja, akkor ma este aludjon ő máshol vagy ha ebbe nem egyezik bele, akkor te feküdj a fiad mellé !
2013. dec. 15. 21:26
14-es vagyok. Annyit még hozzátennék, hogy, ha a párod annyira önző, hogy tudja, hogy a fiadnak fájdalmai vannak és nem engedi, hogy az anyjával legyen ilyenkor, akkor kíváncsi lennék, hogy más helyzetben hogy viselkedne. Hagy , hogy ott aludjon a fiad!
2013. dec. 15. 21:28
16/37 A kérdező kommentje:
Megkérdeztem tőle, hogy mit ért az alatt, hogy "bármi történhet az éjszaka". Az volt a felelet, hogy "hát na".
De még mindig nem értem. Mondtam a fiamnak, ha nem lesz jobban akkor szóljon éjszaka és adok neki gyógyszert.
Én valahol megértem a párodat, aki egy 10 éves fiúval (ráadásul nem is az övé) nem akar egy ágyban aludni. Viszont Téged is megértelek. Nekem öt éves lányom van, ha valami baja van, akkor a szobájában lévő vendégágyon szoktam aludni, ami karnyújtásnyira van tőle. Ilyenkor szeretek mellette lenni, éjszaka is!!! Nem tudsz te a gyerek szobájában aludni egy-két éjszaka?
2013. dec. 15. 21:34
18/37 A kérdező kommentje:
Sajnos nem, olyan kicsi az ágya, hogy csak ő fér rajta el. A párom szereti őt!
Jajj de jól kicsavarják már egyesek.Ne legyen már a pasi hibás komolyan.Egyből ki kell itt akadni mindenen?Huuu
Ha kicsi az ágy akkor nem tudsz megágyazni mellé valahogy a földön?Takaró meg pléd....hogy mellette lehess?
Én megértem,hogy nem akarja az "apa",hogy 3 aludjatok.10 éves a gyerek.
Viszont azt is megértem,hogy a fiaddal akarsz lenni ha beteg.Vagy apa nem fér el az ő ágyában végső megoldásként,hogy ti együtt tudjatok aludni?
2013. dec. 15. 21:42
Ja, akkor cseréljetek. A párod menjen a gyerek ágyába, a gyerek pedig hozzád a nagy ágyba. A lepontozóknak nincs párjuk (aki dugja őket) meg gyerekük se.. szegények ide járnak élvezkedni. Sajnálom őket. :) Na, lehet ezt is pontozni szerencsétlenkéim.
2013. dec. 15. 21:46
Kapcsolódó kérdések: