Mi legyen a kapcsolatommal? SEGÍTSETEK pls
Hát már vannak fejlemények, kiderült, hogy az nap este csókolóztak. A csaj érzéseket keltett benne ezért dobott engem a fiú :\ küzdöttem érte pár napot de aztán nagyon össze vesztünk :S most nem beszélünk 5 napig mert elutazott. Azt mondta hogy a másik csajban azt fogta meg , hogy az ő szülei nem szigorúak .. akármikor kimehet, bulizhat, akármikor ott aludhat . Az én szüleim szigorúak , apám katona . Amikor haza jön meg beszéltem vele, hogy elmegyünk moziba , mint barátok ! Szerintetek mi fog kisülni az együtt mozizásból ha 5 hónapig voltunk együtt ?? :O
amúgy 18 éves vagyok :)
Semmi jó, legalábbis a te szempontodból. Az meg milyen hülye indok, hogy a szülei miatt van egy csajjal. Nagy kamu az egész. Ha valakit szeretsz, akkor maga miatt szereted, nem azért, mert ki az apja, vagy az anyja.
A mozizásról annyit, hogy a sráctól nagyon nem korrekt, amit művel. Ha nem akar veled lenni, akkor menjen, és ennyi. De szerintem ő most arra játszik, hogy te ott maradsz talonban, és ha mégsem úgy alakulnak a dolgok a csajjal, még mindig van kivel vigasztalódni.
Ha túl akarsz lépni rajta, egyszerűbb, ha ezt nem erőlteted.
18 éves vagy, nagyon fiatal, és ráadásul 5 hónap nem a világ. Annyi helyes, rendes jó pasival hoz még össze az élet. Tudom, ez most egyszerűen hangzik, de tényleg így van. Hagyd a fenébe, és kicsit tedd rendbe az önértékelésedet. Nehogy már még te könyörögj neki.
Én is hibás vagyok az egészben . Sokat hisztiztem és féltékenykedtem ami megrontotta a kapcsolatunkat.
Amíg nem jönnek össze addig megpróbálok küzdeni érte . Mert nem tudom feladni, érzem hogy küzdenem kell érte mert látok esélyt arra, hogy újra boldogok együnk
Mit értesz az alatt, hogy amíg nem jönnek össze? De hát csókolóztak és a csaj érzéseket váltott ki belőle? Mi kell még? Azt úgysem kötik az orrodra, hogy mikor kerülnek egymáshoz még közelebb.
Te tudod, ha küzdeni akarsz, tedd meg, ne legyen olyan érzésed, hogy nem tettél meg mindent. De szerintem ez a kapcsolat már veszett fejsze nyele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!