Édesanya elvesztését hogyan lehet feldolgozni? Édesanyám 8-án hunyt el, és azóta is keresem Őt. :' ( Hihetetlen, hogy többé már nincs!?
9 és 11-es válaszolónak: Külön köszönöm a szép gondolatokat! De persze a többieknek is! Ez jól esik ilyenkor...
Igen, én nagyon hiszek a halál utáni életben, biztos, hogy kell lenni valaminek. Nekem voltak pár éve tapasztalataim, de sokan nem hisznek, ezért nem is firtatom. Vannak olyanok, akik hisznek ha látnak, de én nem ez vagyok. Mindig is hittem, nem kellett sosem hitetlenkednem. A lényeg, hogy van élet a halál után, és hiszek benne, hogy Édesanyámmal viszont fogjuk látni egymást, amikor eljön az ideje! Ezzel nyugtatom magam...Bár egy kosz a köröm alatt, mert élhetett volna még akár 20 évet is!!! Erre nem számítottam még az év elején, a nyáron és most. Utolsó napig dolgozott, már mérgesek voltunk Rá, hogy menjen táppénzre, hagyja már a munkát, mi itt vagyunk!
Rohadt egy anyagias világban élünk! Hm..... Érdemes nem?!?! ÁÁÁ...Majd csak enyhül egy kicsit a szívfájdalmam, idővel...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!